Artvinli Turizm işletmeleri, Karadeniz Bölgesi ve Artvin’de 2024 yılı turizm sezonu için EMITT Turizm Fuarında başarılı iş görüşmeleri ve bağlantıları yapmaya devam ediyor.

WhatsApp Image 2024-02-08 at 17.36.11 (1)

Fuara katılan Danzot Tatil Köyü İşletme Sahibi Kadem Erden, 2024 yılının turizm açısından Artvin’in yılı olacağını beyan ederek “Keşke ilimizi de temsilen bir standımız olsaydı daha geniş iş görüşmesi ve bağlantılar yapabilirdik. Bundan sonraki yıllar için mutlaka ilimizin yüksek düzeyde temsil edilmesi gerekiyor.” dedi.

Erden, EMITT Fuarının önemine değinerek, şunları kaydetti:

“Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, dünyanın en büyük beş turizm fuarından biridir. EMITT Turizm Fuarı 26 yıldır, Türkiye’de pek çok yeni tatil ve turizm destinasyonu oluşmasına ortam hazırlayan, Türkiye’de şehirlerin hatta köylerin markalaşmasına ve yerli yabancı turistle buluşmasına ev sahipliği yapan turizm sektörünün dünyaya açılan en önemli kapısı. Fuar, tüm katılımcılara, profesyonel yerli ve uluslararası ziyaretçilere yeni iş ve iş birliği olanakları sunabilen bir platform. Dünyanın en büyük 5 turizm ve seyahat fuarından biri olan EMITT  6 Şubat’a kapılarını açtı. Fuarı 9 Şubat’a kadar TÜYAP’ta ziyaret edebilir  Fuara, 650 katılımcı katılacak katılanlar yeni destinasyonlar keşfedebilir, konaklama, ulaşım yazılım gibi turizm ve seyahat sektörünün her bir noktasına hizmet veren şirketlerle görüşüp ağınızı genişletebilir, EMITT’e özel tatil fırsatları ve indirimlerden faydalanabilir.”

Kiraz tezgahlarda yerini almaya başladı Kiraz tezgahlarda yerini almaya başladı

Hikmet BAŞAR

Editör: HİKMET BAŞAR