Yusufeli Belediyesi’nin geleneksel yılbaşı tebrikleşmesi 29 Aralık Cuma günü Belediye Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Birim Müdürleri ve Belediye Personelinin katılımıyla gerçekleşen yeni yıl tebrikleşme programı 29 Aralık Cuma gün Belediye hizmet binasında yer alan toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Yusufeli’nin Ulaşım Sorunu Çözülecek Yusufeli’nin Ulaşım Sorunu Çözülecek

FB_IMG_1703865565441

Bütün birimler ile bir araya gelerek hediyelerini veren Başkan Aytekin, “Hep birlikte çok güzel çalışmalara imza attık, atmaya devam ediyoruz. Fırsat bulduğum her ortamda dile getirdiğim bir söz var. Belediye hizmetlerinin asıl sahipleri belediye çalışanlarıdır. Bizler bu işin kıyısında yer alıyoruz. Bunun için tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni yaşam alanımıza taşındık ve üzerinden bir yıl geçti. Geride bıraktığımız sene de eksiklikleri hep beraber gördük. İnşallah yeni yılda bu eksiklikleri gidermek için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. Bu vesile ile yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyor, savaşların, acıların yaşanmayacağı bir yıl olması temennisiyle 2024 yılının Ülkemizin birlik ve beraberliği, tüm insanlığın barış ve huzuru için yeni fırsatlara kapı açmasını diliyorum. İnşallah 2024 yılı ile birlikte yeni yaşam alanımızda daha güzel geleceklere kucak açarız.”dedi.

Başkan Aytekin’in katıldığı yeni yıl tebrikleşme programı personele verilen hediyeler ile sona erdi.

Yusufeli Belediyesi

FB_IMG_1703865608484

Editör: Editör Masası