Atan, Genel Başkan Özgür Özel’in 19 Mart sonrası yürüttüğü saha stratejisinin, örgütleri yeniden heyecanlandırdığını belirtti: “Genel Başkanımız bugüne kadar 27 kez il başkanlarını Ankara’da topladı. Her toplantıda farklı fikirler dile getirilir, tartışmalar yaşanır ama sonunda herkes aynı hedefte birleşir. Oy çokluğuyla değil, oy birliğiyle karar alınır. Bu tablo, Cumhuriyet Halk Partisi’nin artık sadece bir muhalefet partisi değil, iktidar sorumluluğuna hazır bir kadro olduğunu gösteriyor.”
CHP’li Atan, Özgür Özel’in sahadaki temaslarını da değerlendirdi:
“Sayın Genel Başkanımız her mitingden önce mutlaka halkla, üreticilerle, esnafla birebir görüşür. Ordu mitinginde de aynı tabloyu gördük. Yerel üreticilerle yaptığı sohbetlerde hem samimiyetiyle hem de çözüm odaklı yaklaşımıyla büyük bir güven oluşturdu. Halk artık kendisini dinleyen, sahada gören bir liderle karşı karşıya olduğunu biliyor.”
Atan, medya baskısına ve iktidar kontrolündeki yayınlara rağmen partinin halkta güçlü bir karşılık bulduğunu vurguladı: “Elbette medya manipülasyonu nedeniyle bu büyük kalabalıklar ekranlara yansımıyor. Ama sahada, meydanlarda büyük bir coşku var. İnsanlar artık Cumhuriyet Halk Partisi’ni bir umut kapısı olarak görüyor. Adana’dan Silivri’ye yürüyen gençlerin eylemi gibi, toplumun her kesiminde bu heyecan yeniden canlanıyor.”
CHP Artvin İl Başkanı Orhan Atan açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Bu birlik ve kararlılık, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar yürüyüşünün temelidir. Halktan alınan güçle, Özgür Özel’in liderliğinde, adaletin, emeğin ve halkın Türkiye’sini kurmak için çalışıyoruz. Artvin örgütü olarak biz bu kararlı yürüyüşün en ön saflarındayız.”




