Gençler Düzenlemeli Dal Kadınlar Kategorisi’nde 19 ilin temsilcisinin mücadele ettiği Türkiye Finali’nde sahne alan Artvin ekibi, sergilediği başarılı performansla rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Artvin’e büyük gurur yaşatan şampiyonlukta sporcuların yanı sıra antrenörler Egemen Çetin ve Rana Çetin’in özverili çalışmaları da takdir topladı. Artvin’in kültürel zenginliklerini ve halk oyunları geleneğini başarıyla sahneye taşıyan ekip, şampiyonluk kupasını kente kazandırmanın sevincini yaşadı.

“Koşulsuz Sevgi” Konseri Gerçekleşecek
“Koşulsuz Sevgi” Konseri Gerçekleşecek
İçeriği Görüntüle

Artvin 08 SK Gençler Türkiye Şampiyonu Oldu

Elde edilen bu büyük başarı, Artvin’de sevinçle karşılanırken, kulüp yönetimi, antrenörler ve sporcular tebrik yağmuruna tutuldu. Artvin 08 Spor Kulübü, kazandığı Türkiye Şampiyonluğu ile hem ilini gururlandırdı hem de Artvin’in halk oyunlarındaki güçlü geleneğini bir kez daha Türkiye’ye gösterdi.

Artvin 08 SK Gençler Türkiye Şampiyonu Oldu

gundemartvin.com internet haber sitesi olarak ilimize bu büyük gururu yaşatan Artvin 08 Spor Kulübü yönetimini, emeği ve alın teriyle bu başarıyı elde eden sporcularımızı, antrenörlerimiz Egemen Çetin ve Rana Çetin’i gönülden kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

Muhabir: Editör Masası