Evde Çıkan Yangına Kovalarla Taşıdıkları Suyla Müdahale Ettiler
Evde Çıkan Yangına Kovalarla Taşıdıkları Suyla Müdahale Ettiler
İçeriği Görüntüle

Artvin Türk Telekom İl Müdürlüğü görevine Mehmet Özder atandı. Göreve başlayan Özder, Artvin’deki iletişim altyapısını daha da güçlendirmek için çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.
2007 yılında Atatürk Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olan Mehmet Özder, 2015 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde Yönetim ve Organizasyon alanında yüksek lisansını tamamladı. Halen Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Gürcü Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde ikinci lisans eğitimine devam ediyor. Evli ve 1 çocuk babası olan Özder, iş ve aile hayatını dengeli bir şekilde sürdürerek görevlerini başarıyla yürütmektedir.
İş hayatına 2008 yılında finans uzmanı olarak başlayan Özder, 2010 yılında pazarlama müdürü görevine yükseldi. Telekomünikasyon sektöründe 17 yılı aşkın deneyime sahip olan Özder, yeni görevinde Artvin’in iletişim altyapısının güçlendirilmesi ve dijital dönüşüm süreçlerinin hızlandırılması için önemli projelere imza atacak.
Uzun yıllardır Türk Telekom bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan Özder, edindiği tecrübe ile Artvin’e hizmet etmekten memnuniyet duyacağını ifade etti. İl genelindeki iletişim hizmetlerinin kalitesini artırmayı hedeflediklerini vurgulayan Özder, vatandaş odaklı çalışmalara öncelik vereceklerini söyledi.
Yeni dönemde ekip çalışmasına önem vereceklerini ifade eden Özder, hem kırsal hem de merkez bölgelerde altyapı yatırımlarının sürdürüleceğini dile getirdi.
Gundemartvin.com ailesi olarak, Artvin kamuoyunda yeni görevine başlayan Mehmet Özder’e başarılar dileriz.

Muhabir: Ayşe ÖZDER