11. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliğinin 2’nci etabı yapıldı.

Arhavi’de çocukların baskı altında kalmadan özgürce futbol oynamalarını, yeteneklerini göstermelerini ve eğlenmelerini amaçlayan Herkes İçin Futbol Şenliği’nin bu yılki 2. etabı Arhavi Şehir Stadında yapıldı.

Etkinliğe, Arhavi Belediye Başkan Vekili Emine Kuruoğlu Aydınlıoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tanju Özkara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Tatar, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Tatar, kamu kurumlarının daire amirleri ile öğrenciler ve öğrenci velileri katılım gösterdi.

İlçe kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte organize edilen, Arhavi Belediyesi ile Muammer Çiçekoğlu Vakfı’nın sponsorluğunu yaptığı ve emekli öğretmen Fikret Kadıoğlu’nun koordinasyonunda 11. si düzenlenen Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliğinin 2. etabında, 2011 – 2012 doğumlu 5. Sınıf kız erkek karma öğrenciler sertifikalarını Arhavi İlçe Protokolünden  aldı.

İlçe stadında güzel bir havada gerçekleştirilen organizasyonda öğrenciler başlama vuruşunun ardından doyasıya ve özgürce futbol oynamanın tadını çıkardılar.

Trabzonspor, Konyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü Trabzonspor, Konyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Editör: TE Bilisim