TFF 3. Lig 14. haftasında Artvin Hopaspor, sahasında Akhisarspor'u 3-1 yendi.

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın Aday Kadrosu Açıklandı A Milli Kadın Futbol Takımı'nın Aday Kadrosu Açıklandı

TFF 3. Lig'de 14. hafta maçları tamamlandı. Temsilcimiz Artvin Hopaspor sahasında konuk ettiği Akhisarspor’u 3-1 yenerek haftayı galibiyetle kapattı.

3-1’lik galibiyetle puanını 16 yapan temsilcimiz Artvin Hopaspor, haftayı 12. Sırada kapattı.

Hopa İlçe stadında oynanan Hopaspor-Akhisar karşılaşması hızlı başladı. 7’nci dakika da Recep Kutun’un gölüyle 0-1 geriye düşen Artvin Hopaspor bu golden 2 dakika sonra Eray Pazar’ın golüyle maça eşitliği getirdi. 1-1 den sonra maçta üstünlüğü eline alan Hopaspor birçok fozisyon yakaladı 20’nci dakika da Çayan Poshoroğlu’nun golü ofsaytta takıldı.  Hopaspor, aradığı golü 31’nci dakikada Bilal Çebi ile bularak 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

2’nci yarıya Akhisar ekibi 2 oyuncu değişikliği ile başlarken Hopaspor ilk oyuncu değişikliğini 51’nci dakika da yaptı. Karşılıklı ataklarla geçen 2’nci yarıda iki takımda net pozisyon bulmakta zorlanırken karşılaşmanın uzatma dakikalarına girerken konuk ekip Akhisarspor 5 oyuncu değişikliği hakkını doldurduğu için sakatlanan kalecinin yerine 6 numaralı Enes Tayfur kaleye geçmek durumunda kaldı. Rakibinin bir kişi eksik kalmasını iyi değerlendiren temsilcimiz Hopaspor 90+5 te Mehmet Aytemiz’le farkı 2 ye çıkaran golü bularak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Sahasında önemli bir galibiyet alarak düşme hattından uzaklaşan temsilcimiz Artvin Hopaspor 16 puanla 12’nci sıraya yükseldi. Artvin Hopaspor, 15’nci haftada 4 Aralık Pazar günü Arguvan Belediyespor’a konuk olacak.

Editör: TE Bilisim