İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar yöresel sanatçı Oktay Köse ve Artvin’in Sultanları voleybol takımını makamında kabul etti.

Yöresel Sanatçıdan Ziyaret

Artvin Kültür ve Sanat Ustaları Derneği (AKSU) Yönetim Kurulu Üyesi Şair-Yöresel Sanatçı Oktay Köse İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar’ı makamında ziyaret etti.

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğünce çalışmaları başlatılan Artvinli yazarlar ve Artvin'i anlatan kitaplardan oluşacak kütüphanenin hazırlanması ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Oktay Köse, AKSU Derneği tarafından bu ay yayımlanan kitabını İl Müdürü Acar’a takdim etti.

Artvin’in Sultanları Voleybol Takımından Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar; Artvin’in Sultanları Merkez ilçe Voleybol Turnuvası ikincisi, Artvin’in Sultanları Voleybol Turnuvası il dördüncüsü olan takımı makamında kabul etti.

Turnuvalarda kazandıkları kupaların İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sergilenmesi için takdim eden takım ile bir süre sohbet eden Acar, kupaları tüm öğretmenler adına teslim aldığını ifade etti.

Yoğun eğitim öğretim çalışmalarına rağmen öğretmenlerin sportif ve kültürel faaliyetlere katılımlarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Acar,  eğitim öğretimin yanında sportif ve kültürel alanda da ile başarı kazandıran öğretmenlere teşekkür etti.

 

Haberin Galerisi : Acar’a Ziyaretler
Editör: TE Bilisim