Ardanuç Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen “Sevgili Arsız Ölüm Dirmit” isimli tiyatro oyunu izleyicilerden tam not aldı.

Latife Tekin’in aynı adlı oyunundan sahneye uyarlanan ve İstanbul Hemhâl Tiyatro Topluğunun sahnelediği, tek kişilik Sevgili Arsız Ölüm Dirmit isimli tiyatro oyunu Ardanuç’ta ücretsiz olarak izleyici ile buluştu.

Covid – 19 pandemisi sonrasında ilçede sergilenen ilk oyun olan Sevgili Arsız Ölüm Dirmit isimli tiyatro oyunu, oyuncu Nezaket Erden tarafından sahnelendi. Aşık Efkâri Kültür Salonu’nda sergilenen oyun izleyicilerden beğeni topladı.

Köyden şehre göç eden ailenin şehir hayatında yaşadıklarını anlatan oyun sonrasında Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, oyuncu Nezaket Erden’e günün anısına çiçek takdiminde bulundu.

Yıldırım Demir; “Pandemi sonrası ilçemizde böyle güzel bir oyunu sizlerle buluşturduğumuz için mutluyuz. Ben başta oyuncumuz Nezaket hanım ve yönetmenimiz Emre beye teşekkür ediyorum. Yakın zamanda mevcut Fikri Demir Parkı’nda kültür sanat merkezimizin temelini atacağız. Bundan sonraki oyunlarda hem sizlerle yeniden buluşmak, hem de Ardanuçlu hemşerilerimizle bir araya gelmek istiyoruz. Bugün salonumuza oyunumuzu izlemeye gelen sizlere ve İstanbul’dan kalkıp bizlerle bu güzel eseri buluşturan değerli tiyatro emekçilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Herkesin emeğine, ayağına, yüreğine sağlık” diye konuştu.

Haberin Galerisi : Ardanuç’ta Tiyatro Sergilendi
Editör: TE Bilisim