Artvin’de bir işletme daha faaliyete geçti. Harun ve İhsan Azizağaoğlu tarafından işletilecek olan ‘Artvin Köfte Gece’ işletmesi yapılan açılış töreni ile hizmete başladı.

Açılış töreninde konuşma yapan Belediye Başkanı Demirhan Elçin, “Kardeşimiz, yeni bir vizyonla yiyecek sektöründe bir işletme açıyor. Bu dönemde böyle bir cesaret gösterdiği için kardeşimize teşekkür ediyorum. Kazancının bol ve bereketli olmasını diliyorum” dedi.

İşletmeci Harun Azizağaoğlu ise, “esnaflığa bugün adım attım. Köfte Piyaz, akşam saat 6’dan sonra nohut pilav yanında da soğuk meze veriyoruz. Mezeyi perakende evlere servis yapabiliyoruz. Artvin’de soğuk meze üzerine esnaflık yapan yoktu. İnsanlara soğuk mezeyi gösterip tanıtmak istiyoruz bu kültürü oluşturmak istiyoruz. Tüm dünya ve ülkemiz büyük bir ekonomik krizden geçiyor. Bu dönemde ayakta durabilirsek ileriki dönemlerde önümüzün açık olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Açılışa Kültür ve Turizm İl Müdürü Özner Bilmiş,Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şeref Öngüner, DİSK Genel İş Artvin Şube Başkanı Selim Bilgin, S.S 33 Nolu Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Remzi Yıldız ve vatandaşlar katıldı.

Hatice Diler

Haberin Galerisi : ‘Artvin Köfte Gece’ Açıldı
Editör: TE Bilisim