Artvin’de bulunan Ticaret ve Sanayi Odaları 2023 yılının birinci müşterek toplantısını Arhavi Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya, Hopa, Artvin, Arhavi ve Borçka Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlarını, Meclis Başkanları ve Meclis Üyeleri katılım sağladı.

Arhavi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Kesim ev sahibi olarak kısa bir açılış konuşması geçekleştirdi ve katılımlarından dolayı diğer oda yöneticilerine teşekkür etti.

Daha sonra gündem maddelerine geçilerek Organize sanayi bölgesi, TOBB katkısı ile anaokulu yapımı, EMITT turizm fuarı ve bölge turizmi, Sarp sınır kapısı, Bölgedeki tır kuyruğu, Bölgesel olarak yapılabilecek sınır ticaretinin görüşülmesi ve Muratlı sınır kapısı konuları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Artvin Oda başkanları, meclis başkanları, yönetim kurulu ve meclis üyelerinin katıldığı toplantıda gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, Artvin ili odaları iş birliği içerisinde olup bölgenin gelişmesine katkı sağlanması konusu vurgulandı.

Arhavi TSO tarafından düzenlenen toplantıda oda başkanı Atıf Kesim, “Toplantıya katılım sağlayan Hopa TSO Başkanı Osman Demircioğlu, Borçka TSO Başkanı Eşref Merttürk, Artvin TSO Başkanı Seçkin kurt ve odaların kıymetli yönetim kurulu ve meclis üyelerine teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Teşekkürler ve iyi dilekler karşılıklı olarak sunuldu.Nisan sonunda Hopa’da ikinci toplantı yapılma kararı alındı.

Sariye TOPALOĞLU

 

Editör: TE Bilisim