Televizyon Programı sunucusu Özlem Tunca Artvin’in güzelliklerini Türkiye’ye tanıtmak için kente geldi.

Artvin il kültür ve turizm müdürlüğünün daveti ve Artvin valiliğin desteği ile kente gelenTunca, burada kentin doğasını ve turistik mekanlarını ekranlara taşıdı.

Tunca ve ekibini Artvin Müze Müdürü Abdurrahman Aktaş, İdari Mali İşler Müdürü Yusuf Gülseçginve Turizm Müdürlüğü personelleri karşıladı.

Kanal 7’de yayınlanan ‘Dünyayı Geziyorum’ programına içerik çekimi yaparken gazetemize özel röportaj veren Sunucu Özlem Tunca, Artvin’e hayranlığını anlattı.

Göğe komşu toprakların, bozulmamış doğası ve enlerin kenti olması nedeniyle kentin dikkat çektiğini kaydeden Tunca,  “Artvin’e Hayran Kaldım. 15 yıl önce kadar Türkiye’yi gezerken gelmiştim ama zaman içerisinde unutmuşum. Aklımdan tamamen çıkmış. Tekrar geldik ve hayran kaldım. Daha önce niye gelmemişim diye hayıflandım. Doğası, şelaleleri, akarsuları, tabiatı gerçekten çok mükemmel. Herkes gelip keşfetmeli diyorum. Karadeniz’in en bakiri, el değmemiş, yöresel lezzet bakımından zengin olan kent Artvin’e bayıldım” dedi.

Hatila Vadisi Milli Parkı içerisinde yer alan cam seyir terasının manzarasının ressamın tuvalinden çıkmış bir tabloya benzediğini ifade eden Tunca, “Hayran Kaldım. Bakir yaşamlar gerçekten çok güzel. O dağlarda olan yaşamlar kesinlikle çok güzel. Doğası, misafirperverliği. Tabii ülkemizin her köşesi çok misafirperver. Bu misafirperverliği dünyanın başka hiçbir ülkesinde göremezsiniz. Kesinlikle ülkemizin yeri bir başka. Artvin’de gerçekten bu konuda şahane. Daha göreceğimiz çok yer var. Şuana kadar gördüklerim unutulmazdı” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Tunca, yazında Artvin’e gelerek kentin güzelliklerini tanıtmaya devam edecek.

Hatice Diler

Editör: TE Bilisim