Galatasaray, Süper Lig’de Üst Üste Kazanma Rekorunu Kırmak İstiyor Galatasaray, Süper Lig’de Üst Üste Kazanma Rekorunu Kırmak İstiyor

Artvin Çoruhspor Süper Amatör ligde mücadelesini sürdürüyor. Yeniden Bölgesel Amatör Lige yükselmek için çaba gösteren Artvin Çoruhspor ligdeki galibiyetini bu hafta kaybetti.

Artvin Çoruhspor, Süper Amatör Ligi 6. Haftasında Artvin şehir stadında Arhavi Gençlikspor ile oynanan müsabakayı 1-0 kaybederek  15 puanla ligde 2. sıraya geriledi.

Karşılaşma sonrası açıklamalar yapan kulüp yönetimi şampiyon olup Bölgesel Amatör Ligine çıkacaklarını yineleyerek, “Artvin İskebe şehir stadını dolduran taraftarlarımıza çok  teşekkür ederiz. Sahada göstermiş oldukları mücadeleden dolayı teknik ekip ve sporcularımızı tebrik ediyoruz. Arhavi Gençlik spor kulübü yönetim kurulu üyeleri, taraftarları ve sporcularını bu galibiyetten dolayı tebrik ediyoruz. Futbol 3 ihtimalli bir oyun sonuçta çok güzel bir oyun sergilememize rağmen kaybettik. Lig uzun bir maraton sonuçta 1 puan geriye düştük inşallah  önünüzdeki haftalarda kaybettiğimiz bu puanları telafi ederek kaldığımız yerden devam ederek Şampiyon olup Bölgesel Amatör Ligine çıkacağız. Bizlere inanıp,güvenip destek olan herkese teşekkür ederiz. Daha hiç bir şey bitmedi. Biz inanıyoruz. Sizde İnan’ın güzel günler göreceğiz çocuklar” denildi.

Ayla ALKAN

Editör: TE Bilisim