Borçka Trabzonspor Futbol Okulu sahibi Osman Genç; futbol okulundaki gelişmelere dair açıklamalarda bulunarak “13 oyuncuyu 10 bin nüfusluk bir yerden futbol piyasasına gönderdik” dedi.

Borçka Trabzonspor Futbol Okulu başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Çeşitli kulüplerin alt yapı kadrosuna 13 oyuncu transferi gerçekleştiren futbol okulu çalışmalarına devam ediyor.

Borçka Trabzonspor Futbol Okulu kurucusu Osman Genç, transferler hakkında değerlendirmelerde bulunarak Futbol Okulu hazırlıkları hakkında açıklama yaptı.

Trabzonspor Futbol Okulu Kurucusu Osman Genç, öğrencilerin başarısına inandıklarını belirterek” Biz futbol okulu olarak ilk açıldığımızdan bugüne temel hedefimiz; Borçka’dan daha fazla oyuncuyu futbolun alt yapısına nasıl sunabiliriz oldu. İlk başladığımızda yeni oluşumdu insanlar bu yüzden fazla inanmıyordu. Biz kendimize, oyuncularımıza, öğrencilerimize inandık onların hayallerine inancına inandık. Geldiğimiz noktada Trabzonspor’a 3 oyuncu, Adana Demirspor’a 1 oyuncu Hopaspor’a 6 oyuncu, Samsunspor’a 1 oyuncu olmak üzere yaklaşık 13 oyuncuyu 10 bin nüfusluk bir yerden futbol piyasasına gönderdik” diye konuştu.

“Futbol Okulunda Güzel Şeylere İmza Atılıyor”

Futbol okulu olarak elde ettikleri başarılar hakkında bilgi veren Genç, “Yaz döneminde Trabzon’da gerçekleştirdiğimiz Türkiye geneli Trabzonspor futbol okulları turnuvasını kulüp sağ olsun organizasyonu Borçka Futbol Okulu ve Bursa Futbol Okulu’na verdi ve Trabzon’da yapılan organizasyonu yine biz gerçekleştirdik. İnşallah 2023 içinde çalışmalarımıza başladık diyebiliriz önümüzdeki yıl turnuvaları için. O turnuvanın organizasyonunda büyük ihtimalle biz gerçekleştireceğiz. Biz sadece burada futbol olarak değil, futbolun da ötesinde çocukların sosyal yönde gelişmesi ilçemize reklam noktasında tanıtımını yapılması gibi birçok hususa aslında değiniyoruz. Bizler burada başarının bir ekip olarak geleceğini düşünüyoruz. Bu ekip içerisinde sokaktaki vatandaş öğrencimizin velileri, kurum amirleri hep birlikte bir ekip olursak aynı dili konuşursak, aynı ruhu paylaşırsak, aynı hedefte birleşirsek ben başarının geleceğini kesinlikle düşünüyorum. Benim isteğim bizlere destek olsunlar bizlere inansınlar. Bizler bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ile burada neyi hedeflediğimizi neler yaptığımızı çok net bir şekilde gösterdik ve bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz. Gelin futbol okulumuzu ziyaret edin, sohbet edin bilgi alın neler yaptıklarımızı izleyin emin olun ki burada çok güzel şeylere imza atılıyor. Sadece yapılması gereken şey bu ortamın görünmesidir” ifadelerine yer verdi.

Ayla ALKAN

A Milli Futbol Takımı, Yarın Avusturya'ya Konuk Olacak A Milli Futbol Takımı, Yarın Avusturya'ya Konuk Olacak

Editör: TE Bilisim