Beşiktaş Jimnastik Kulübü altyapı çalışmaları kapsamında, Artvin’de Beşiktaş Basketbol Spor Okulu açılıyor.

Egemen Çetin ve Ali Yamak tarafından açılan ve 7-15 yaş arası kız ve erkek çocukların katılabileceği spor okulunun son kayıt tarihi 30 Eylül. Artvin Beşiktaş Basketbol Spor Okulu faaliyetlere 1 Ekim'de başlayacak.

Bir yıl boyunca sürecek olan sezon çalışmasının Artvin Beşiktas Basketbol Spor Okulu’nda yetişen çocuklar, Beşiktaş Basketbol takımını altyapı seçmelerine gidecek. Okul sahiplerinden Egemen Çetin, okul ile ilgili bilgi vererek “Beşiktaş Basketbol Spor Okulu’nun amacı sadece basketbol öğretmek değil bir akademi yaratmak. Bu okulda sporcu sadece basketbol oynamayacak, yüzmeye gidecek, kitap da okuyacak ve eğitiminden eksik kalmayacak. Amacımız Artvin'deki çocuklarımızın yeteneklerini geliştirerek ülkemize ahlaklı, bilgili basketbolcu sporcular çıkarmaktır” dedi ve Artvin’de Beşiktaş Basketbol Spor Okulu açmaktan mutlu olduğunu vurguladı.

Çetin ayrıca okula başvurmak isteyenler için iletişim numaralarını da vererek “Artvin Beşiktaş Basketbol Spor Okulu’na iletişim için 0 (0541) 622 0852 (Egemen Çetin) ve 0 (532) 494 9347 (Ali Yamak) arayabilirsiniz” dedi.

Sariye TOPALOĞLU

Editör: TE Bilisim