Saadet Partisi Artvin İl Başkanı Gültekin Soydan Ülkenin durumunu değerlendirirken ülke ekonomisinin durumunu bataklığa düşmüş adam misali olduğunu söyledi.

İktidarın ülkeyi de bataklığa sürüklediğini söyleyen İl Başkanı Gültekin Soydan “En çok dikkat çeken nokta da ekonomiyi bu durumdan ancak ve ancak kendilerinin kurtarabileceğini iddia etmeleri. Yahu beyler, el insaf ülke ekonomisini bu hale getiren sizler değil misiniz?” dedi.

Kurtulmak için çırpındıkça daha çok batağa saplanıldığını belirten Soydan, “Ne var ki iktidar sözcüleri, Bu gerçeğin farkında değiller ve arkalarında durulması halinde bu bataklıktan ülkeyi çıkaracaklarını iddia ediyorlar. Bataklıktaki adam nasıl kurtulmak için çabalarken kendisine yârdim için ellerini uzatanları da bataklığa çekip alıyorlarsa bunlar da ayni şekilde hareket ediyorlar. En çok dikkat çeken nokta da ekonomiyi bu durumdan ancak ve ancak kendilerinin kurtarabileceğini iddia etmeleri. Yahu beyler, el insaf ülke ekonomisini bu hale getiren sizler değil misiniz?

Şadi Özdemir’den Ardanuçlara Söz Şadi Özdemir’den Ardanuçlara Söz

Dünya alem ekonomiyle ilgili aldığınız kararların yanlış olduğunu haykırırken bu kararların doğru olduğunu ve bu yolda yürümeye devam edeceğinizi lan edenler yine sizler değil misiniz? Sokaktaki vatandaşa "arkamızda durursanız bu sıkıntıları aşarız demenin biz batıyoruz, arkamızda durun, birlikte batalım demekten fazlaca bir farkı var mi Yok tabi 'Evet, aynen bataklığa düşmüş adam gibiler Kurtulmak için çabaladıkça da daha çok batıyorlar.

Bu arada sokaktaki vatandaşlara "birlikte batma" çağrısında bulunmayı ihmal etmiyorlar içine düştükleri bataklığın kendi eserleri olduğunu ise hiç akıllarına getirmiyorlar. Ekonomiye akli eren herkes izlenen politikanın yanlış olduğunu söylerken bir tek kendileri doğru yolda olduklarını söylemeye devam ediyorlar. Aynen otobanda ters yola giren yolcunun aracının radyosunda "ters yöne girmiş bir araç var, dikkatli olun uyarısını duyduğu zaman ne bir tanesi, hepsi ters, hepsi ters demesi gibi asil kendilerini uyaranların yanlış yaptığını iddia etmeyi sürdürüyorlar. Aslında birtakım takıntılar içinde oldukları söylenebilir. Sebebi olduktan sorunla ancak "kendilerinin aşabileceği" yolundaki takıntıları elbette hafife alınabilecek bir takıntı değil. Aslında bu takıntı, bir anlamda gerçeği de yansıtıyor. Sebebi olduktan ekonomik sorunlar gerçekten de kendileri aşılabilecek sorunlar” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim