Artvin Milletvekili ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Uğur Bayraktutan Hopa Ticaret ve Sanayi Odası ve Hopa Belediyesi’ne ziyarette bulundu.

“TÜİK Kesinleşen Yargı Kararına Derhal Uymalıdır!” “TÜİK Kesinleşen Yargı Kararına Derhal Uymalıdır!”

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Hopa Belediyesi ve TSO’yu Ziyaret Etti. Cumhuriyet Halk Partisi Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan, CHP Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi ve yönetimi, CHP Artvin İl Başkanı ve yönetimi, CHP Hopa, Arhavi İlçe Başkanları ve yönetimi Hopa TSO’yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu ve Yönetimi ile bir araya geldi. Başkan Demircioğlu, Hopa TSO Yönetiminin Ankara’daki temasları kapsamında Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Durmuş ve Ticaret Bakanlığı Gümrükler Genel Müdürü Mustafa Gümüş ziyaretleri hakkında Bayraktutan’a bilgi verdi. Demircioğlu, Hopa, Kemalpaşa ve Bölgemizin sorunları ve çözüm noktasında fikir alışverişi yaptığını, Tır parkı ihtiyacı, Tır Karnesi ve Araç muayene istasyonu taleplerinde bulunduğu bilgisini aktardı. Demircioğlu talepler konusunda Bayraktutan’dan destek talebinde bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Demircioğlu misafirlerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Milletvekili Bayraktutan, ticaret ve sanayi odalarının siyaset ötesi kurumlar olduğunu söyleyerek seçimde verilen desteği gördüğünü belirterek güven duyulduğunu söyledi. Ayrıca, taleplerin siyaset üstü talepler olarak gördüğünü belirterek gerekli mercilere aktaracağını çabaların sonuca varmasını umduğunu söyledi. Ziyarete, Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Gedik, Meclis Üyesi Kamil Limoncu, CHP Artvin İl Merkez Teşkilatı, CHP Hopa İlçe Teşkilatı, CHP Arhavi İlçe Teşkilatı ve kadın kolları katılım sağladı.

Milletvekili Bayraktutan, Hopa Sanayi ve Ticaret Odası ziyareti sonrası Hopa Belediyesi’ni ziyaret etti. Hopa Belediye Başkanı Tamer Ekmekçi ile bir araya gelen Milletvekili Bayraktutan beraberinde Ahmet Biber ile Belediye Başkanı Taner Ekmekçi’yle bir süre görüştü. Ekmekçi, belediye çalışmaları ve projeleri hakkında Bayraktutan’a bilgi verdi ve ara vermeden çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.

Bayraktutan’da sıcak karşılama ve verilen bilgilerden dolayı Başkan Ekmekçi’ye teşekkür ederek, her zaman Hopa’nın sorunlarının çözümü noktasında elinden ne gelirse yaptığını ifade etti. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyarette sona ererek Bayraktutan ilçeden ayrıldı.

 

 

Editör: TE Bilisim