Artvin Ülkü Ocakları tarafından “Gençlik Şöleni” buluşmaları kapsamında Ali Kınık Konseri düzenledi.

Ülkü Ocakları Gençlik Şöleni düzenledi genç bozkurtlar Ali Kınık konseri ile coştu. Pazar günü Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kanuni Mehteran Takımının şehir yürüyüşünün ardından akşam ülkücülerin sanatçısı olarak tanınan Ali Kınık ve Atila Yılmaz konser verdi. Milli İrade Meydanını dolduran gençler doyasıya eğlendi.

Konsere Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Murgul Belediye Başkanı Hasan Çavuş, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serdar Kılınç, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ogün Erdem ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Bir Milletin Geleceğe Dair En Önemli Hazinesi Gençliğidir”

Konser öncesi konuşma yapan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “Bugün Artvin yapmış olduğu bu programla Türk gençliğinin Artvin’deki teminatı olduğunu bir kere göstermiştir.” diyerek, “Ülkü ocakları Dünya’nın en büyük gençlik hareketi olarak çalışmalarını ve hizmetlerini devam ettirmektedir çünkü bir milletin geleceğe dair en önemli hazinesi gençliğidir. Eğer arkamızda iyi yetişmiş bir gençlik bırakamazsak maalesef bugünkü kazanımlarımız hiçbir şey ifade etmeyecektir. Eğer arkanızda kültürlü, ahlaklı, donanımlı, bilgili, imanlı, vatanını, bayrağını ve milletini seven bir gençlik bırakabilirseniz sonsuza kadar bu topraklarla huzur ve mutluluğun olacağının teminatı olacaktır. O yüzden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk gençliği için geleceğimizin bütün teminatı Türk gençliğidir demiştir. Bu yüzden cumhuriyeti Türk gençliğine emanet etmiştir. Başbuğumuz Alpaslan Türkeş, büyük Türkiye hayalini ülkücü Türk gençleriyle birlikte kurmuştur. Liderimiz Devlet Bahçeli ‘Siz geleceksiniz, gelecek sizsiniz’ diyerek 2023 lider ülke Türkiye’sini Türk gençliğine emanet etmiştir. Liderimiz Devlet Bahçeli, ‘Biz gelecek seçimler için değil, 2023 seçimleri için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz’ sözü aslında Milliyetçi Hareket’in görüşlerini en güzel şekilde ortaya koymaktadır. Görüşü ne olursa olun bütün Türk gençliği Ülkü Ocakları’nın emanetidir ve onların sıkıntılarını sorunlarını çözmek bizim öncelikli görevimizdir. Hamdolsun ki Türk gençliği en güzel şekilde yetiştirilmektedir. Donanımlı, bilgili, ahlaklı, imanlı, başarılı bir gençlik yetiştirilmektedir. Vatanını, milletini, bayrağını, dinini bilen bir gençlik yetiştirilmektedir. Gelecekte gençliğimizden çok emin bir şekilde umutluyuz ve güvendeyiz. Hamdolsun ki gençliğimiz en ideal bir şekilde yetişmeye devam etmektedir. Ülkü ocakları olarak gençlerimizin birçok tehlike altında bulunduğunun bilincindeyiz ve o şekilde çalışıyoruz. Gençlerimizi tehdit eden uyuşturucu belasından kurtarmak için çok şükür ki yoğun bir çaba ile elde edilen başarılar bulunmaktadır. Bir tarafta geçmiş dönemlerde üniversitelerde terör örgütlerinin hakim olması, bir çok gencimizi de tehlike ile karşı karşıya bırakmıştır. Hamdolsun ki gençliğimiz bu tehlikeden de bertaraf edildi. Maalesef ki İstanbul’daki CHP il başkanı tarihimize hakaretler etmiştir. Ecdadımızı soykırımla suçlamıştı. Mustafa Kemal Atatürk’e Atatürk denmesinden rahatsız olmuştu. Domuz etini yemekle övünmüştü. Devletimize katil demişti. Ve polisimizi ve askerimizi taşlamıştı. Şimdi biz bunlara çocuklarımızı nasıl emanet edeceğiz. Çocuklarımızı buralarda örgütün eline geçmeleri için çalışma içerisinde olduklarını görüyoruz. O yüzden diyoruz ki çocuklarınızı gönderecekseniz Ülkü Ocaklarına gönderin adam gibi adam yetişsinler” şeklinde konuştu.

“Yolumuz Ülkü Yoludur”

MHP İl Başkanı Serdar Kılınç’ın da gençlere seslendiği konserde, Kılınç, “Biz ülkücüler Allah’tan başkasına iman etmeyen, kulağı ezanda olan, gözü Türk bayrağında olan insanlarız ve hiçbir yere biat etmeyen Fatih Sultan Mehmet’inden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü örnek alan Türk gençleriyiz. Biz bunu hep Türk gençliğine anlatmaya çalıştık ve bugün Allah’a şükür ki Türk gençliği, Artvin gençliği diyor ki biz bunu anladık ve o yüzden yolumuz Ülkü yoludur. Biz Türk Milliyetçileri 1969 yılı 8-9 Şubat’ından beri Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’in 9 ışık doktrinleriyle hep Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin gençlerine anlatmaya çalıştık. Pekiyi bizler geçmişten beri Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne geçmişten beri yapılan bütün ihanetleri notlarımız arasına aldık mı? Allah’a şükür almışızdır. 15 Temmuz gecesi o ihanet gecesinde 7’den 7’ye herkes alanlara indi mi? Biz kişisel siyasetlere değil Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin politikaları için hedef yapmış, ayrı fikirler sunduğumuz için ayrıştığımızı zannedenlere Türk Milleti gereken cevabı vermiştir. Hatırlarsınız belki ama çok genç arkadaşlarımız olduğu için altını çizmek istiyorum. Bizim Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde güvenlik sorunu var algısını oluşturmaya çalıştılar. Bu algıyı Türkiye Cumhuriyeti Devleti içerisinde güvenlik güçlerinin içerisine, yönetim kadrolarının içerisine sızdırılmış, teröristlerle işbirliği yapmış insanlar tarafından algı oluşturulmaya çalışılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti’nde yetişen, devletine ve milletine bağlı kolluk kuvvetleri gereken cevabı çok şükür vermiştir. Daha düne kadar güney sınırlarımızda yaşayan insanların haykırışlarını duyuyorduk. Sınır ötelerinden gelen havan toplarının insanlarımızın canını yaktığını biliyoruz. Bugün var mı böyle bir sorunumuz. Allah’a hamd olsun yok. Bırakın sınırlarımızın içerisini, bırakın sınırlarımızı bu milletten medet uman, bu milletten destek bekleyen tüm Türk ve İslam milletlerinin imdadına ve yardımına Türkiye Cumhuriyeti Devleti koşmuştur” iadelerini kullandı.

“Bu Gece İlimize, Ülkemize Duyduğumuz Sevdamızın Haykırış Gecesidir”

Ülkü Ocakları İl Başkanı Ogün erdem ise yaptığı konuşmada, “Bu gece, dün olduğu gibi bundan sonra da ülkü ve ülke sevdamızı vatan toprağının dört bir yanına ilan etmenin gecesidir. Bu gece Türk milliyetçileri kutlu sevdasını, göğe komşu bu topraklardan serhad şehri Artvin'den tüm dünya duyuruyoruz.Bizler Artvin Ülkü Ocakları ve bağlı teşkilatlarımız olarak; Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in işaret ettiği, Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey’in önderliğinde ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’ın öncülüğünde yürüdüğümüz bu yolda ,Ülküsünü sürekli canlı tutan, Türk ve İslam’ın değerlerini kendi hayatına aynen tatbik eden  hem millet var oldukça yaşayacak, hem de milleti sonsuza kadar yaşatacak manevi ve fikri kudrete sıkı sıkıya  bağlı ve bu anlayışla;  Ülkü Ocaklarının gerçek misyon ve vizyonu çerçevesinde, ‘Halka hizmet Hakka hizmettir' anlayışıyla genç nesillerimizi fikren-ilmen ve manen donatarak; geleceğin Büyük Türkiye'sine hazırlıyoruz” şeklinde konuştu.

HATİCE DİLER

Haberin Galerisi : Bozkurtlardan Ali Kınık Konseri
Editör: TE Bilisim