Civelek: “Üye yapımı bazında 2022 -2023 en çok üye yaptığımız sayı 2022 de oldu. 2023 yılında da üye sayılarını üç katına çıkardık.”

Kemalpaşa Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Kadriye Civelek yapılan çalışmalardan bahsederek kadın üye sayılarında artış olduğunu belirtti.

CHP ilçe Kadın Kolları Başkanı Kadriye Civelek, pandemi ve pandemiden sonra yapılan çalışmaları değerlendirerek halk ile iletişim halinde olduklarını ifade etti.

7 erkeğe karşı tek kadın aday 7 erkeğe karşı tek kadın aday

2023 yılın da üye sayılarında artış olduğunu aktaran Civelek, “Pandemi döneminde pek bir şey yapmadık. Sadece sosyal medyadan toplantılar aldık. Tabi belediye başkanımızın yardımları vardı ramazan kolileri gibi. Biz ihtiyaçlı aileleri tespit edip yardım kolilerini ihtiyaç halinde teslim ettik. Ayrıca genel merkezden alışveriş çekleri verildi. Ayrıca Ticaret Odasını verdiği çocuk montları vardı onları teslim ettik” dedi.

Civelek aylık kadın kolları toplantıları yaptıklarını belirterek, “Her ay toplantılarımız var kadın kolları ilçe yönetimi olarak. Üye yapımı bazında 2022 -2023 en çok üye yaptığımız sayı 2022 de oldu. 2023 yılında da üye sayılarını üç katına çıkardık. Bu görevi yaparken zorlanmıyorum. Herkesin düşüncesine saygı duyuyoruz ve insanlar ile iletişim halindeyiz. Ailelerden en çok karşımıza çıkan sorun iş sorunu. Kadınlar evdir, kadınlar mutfaktır, kadınlar yöneticidir her işi kadınlar yaptığı için fiyatın pahalılığından yakınıyorlar” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim