Artvin’de organizatörlük işi yapan Emre Altıparmak, Artvin’de ‘çiçek sepeti’ bayisi açtı.

“Artvin'de çiçek sepetinde insanlar devamlı nasıl alabiliriz endişesi vardı biz de yeni tabelamız ile birlikte ilerlemeye başladık” diyen Emre Altıparmak, Türkiye'nin bütün her tarafında olduğu gibi çiçek sepetini Artvin'de güzel şekilde ilerletmeye çalışacaklarını söyledi.

Çiçek Sepeti ile 6 senelik bir tecrübesinin olduğunu belirten Emre Altıparmak, “Organizasyon firması olarak devam ediyorduk. Artvin'de çiçek sepetinde insanlar devamlı nasıl alabiliriz endişesi vardı. Biz de yeni tabelamız ile birlikte ilerlemeye başladık bakalım inşallah güzel bir şekilde Türkiye'nin bütün her tarafında olduğu gibi çiçek sepetini Artvin'de güzel şekilde ilerletmeye çalışacağız. Bizim çiçek sepetinde kotamız oluyor, çiçek ve çikolata üzerine alışveriş yapabilecekler. Çiçek Sepeti'nin geniş yelpazesi aşırı derecede fazla olduğundan dolayı, bütün ürünleri bir satış noktasından satamayacağız sadece çikolata ve çiçek üzerine alışverişlerini yapabilecekler. Sisteme girdikten sonra internet üzerinden çiçek sepetinden bizim dükkanımızda olan ürünlerin zaten stoku açılmış olacak. Merkezde satabileceğimiz ürünleri buradaki insanlarımız müşterilerimiz alabilecekler siparişini oluşturabilecekler. Çiçek Sepeti bize bir mezat atıyor, oradan bakıyoruz örneğin Gül alıyoruz, biz de 100 tane örnek çıkartıyoruz aranjman olarak. 100 aranjmanla Artvin'de bakıyorlar hangisini istiyorlarsa alabiliyorlar biz onları tasarlayıp, zaten ürünlerin %70'i kesme çiçek dediğimiz papatya gül gibi bunlar aranjmanlarını yaptığımız bir haftalık ürünler. Umudumuz yoğunluğun her zaman yaşanması tabii ki, en çok iş yaptığımız günler oluyor. Türkiye'nin her tarafından bize sipariş geleceği için daha çok bu yola girip böyle bir ağ sahip olduğumuz için çok mutluyuz ama daha çok kendi kapı satışlarımız olacak onları da bekliyoruz” diye konuştu.

Çiçek Sepetinin işleyişi hakkında da bilgi veren Altıparmak, “Çiçeksepeti.com'dan giriş yapacaklar ürünleri stoklarda görmesi için Artvin içerisine seçtikten sonra bizim buradaki satış noktamızdaki ürünleri görüyorlar neler alabileceklerini, daha sonrasında da oradan hangi yazı yazdırmak istiyorlarsa onları giriyorlar yanına adresini giriyorlar direkt bizim sistemimize düşüyor. Sistemimize düştükten sonra biz o hazırlık aşamasında hazırlanıyor ikinci bir bölümü var siparişi hazırladıktan sonra görsel atıyoruz görseli onayladıktan sonra kuryemize veriyoruz. Çiçek Sepeti'nin en ağır kurallarından bir tanesi saat ve dakika içerisinde ulaşması çok önemli bir nokta. Beşli organizasyon olarak da devam ediyoruz. Başka bir ofisimiz var, bizimle 5 yıl boyunca çalışan arkadaşlarımız vardı onlar daha çok bu işlerde çalışmak istediler” ifadelerini kullandı.

 

Haberin Galerisi : Çiçek Sepeti Bayisi Açıldı
Editör: TE Bilisim