Süper Amatör Lige düşen Artvin Çoruhspor yeni sezon çalışmalarına başladı. 2022-2023 sezonu hakkında değerlendirmeler yapan Çoruhspor Kulüp Başkanı Murat Yıldırım, “Artvin çoruhspor kulübü olarak Artvin süper Amatör Ligini Şampiyon olarak tamamlayıp tekrar Bölgesel Amatör Ligine yükselmek için mücadelemize yeniden başladık” dedi.

Süper Amatör Liginde mücadelesini sürdürecek olan Artvin Çoruhspor’un çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı Murat Yıldırım açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Artvin çoruhspor kulübü olarak geçtiğimiz sezon mücadele ettiğimiz Bölgesel Amatör Liginde yaşadığımız Maddi ve Manevi sıkıntılar ile birlikte Türkiye Futbol federasyonu Bölgesel Amatör Liginde statü gereği Artvin ilini bir Futbol takımının temsil etmesi nedeniyle Bölgesel Amatör Ligi 2021-2022 Futbol sezonunu 2. sırada tamamlayan Arhavispor kulübü İlimizi 2022-2023 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Liginde temsil edecek, Bölgesel Amatör Ligini 4. Sırada tamamlayan Artvin çoruhsporkulübüde Bölgesel Amatör Liginden düşerek Süper Amatör Liginde devam edecek. 

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisinin Biletleri Satışa Çıktı Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisinin Biletleri Satışa Çıktı

Artvin çoruhspor kulübü olarak Artvin süper Amatör Ligini Şampiyon olarak tamamlayıp tekrar Bölgesel Amatör Ligine yükselmek için mücadelemize yeniden başladık.

Artvin çoruhspor kulübü olarak çok daha güçlü ve tecrübeli olduğumuz bu Ligde 18.12.2022 tarihinde kendi evimizde oynayacağımız sezonun ilk müsabakası için Artvin şehir stadında çalışmalarımıza başladık. Artvin çoruhspor kulübü yönetim kurulu olarak şehir stadının Tahsisi ve hazırlanması konusunda desteklerinden dolayı Gençlik spor il müdürümüz Mustafa DEMİRKIRAN Beyefendi başta olmak üzere Spor Şube müdürümüz Mehmet BAŞKÖYLÜ Beyefendiye, Stat sorumlusu yaz kış demeden defalarca şahit olduğum çok zor şartlara ve geç saatlere rağmen kar kış demeden stadı Antrenman ve müsabaka oynanması için hazır hale getiren Ahmet KÜLÜK Hocamıza ve Stat güvenlik görevlisi arkadaşlara çok teşekkür ederiz.

Artvin çoruhspor kulübü olarak Yeni sezonun camiamıza ve Artvin süper Amatör Ligine katılan tüm takımlara hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan tüm Artvin çoruhspor sevdalılarına çok teşekkür ederiz.”

Ayla ALKAN

Editör: TE Bilisim