DEVA Partisi Artvin İl Başkanı Hüsnü Altun DEVA Partisi’nin yeni kampanyasını Artvin’de başlattıklarını ifade ederek, “Kazanan Türkiye olsun, kazanan Gaziantep olsun, Oylar DEVA olsun” dedi.

Kampanyanın adının “Kazanan Türkiye olsun. Oylar DEVA olsun.” Olduğunu belirten Altun, kampanya dönemi boyunca her gün mavi yeleklerle Artvin sokaklarında olacaklarını vurguladı.

DEVA Partisi olarak seçimlerden sonra neler yapacaklarını somut ve kapsamlı bir şekilde ortaya koyarak seçimlere hazırlanan ilk parti olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Altun, kampanya içeriğini açıkladı.

Altun, “Bu özgüvenle bugünden itibaren Deva Partisinin yeni kampanyasını başlatıyoruz. Kampanyamızın adı Kazanan Türkiye Olsun oylar Deva olsun. Bizler kampanya boyunca mavi yeleklerimizle Artvin sokaklarında olacağız. Türkiye’yi mutlu, çalışanların mutlu, emeklilerin mutlu, gençlerin mutlu, kadınların ülkesi yapmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Seçimleri 7’den 70’e doğudan batıya, kuzeyden güneye Türkiye’nin kazanacağına inanıyoruz. Herkesi kampanyamıza destek vermeye çağırıyoruz. Ekonomik krizin 6 ayda çözülmesi, enflasyonun 2 yılda tek hanelere düşmesi, mutlak yoksulluğun son bulması için DEVA olsun diyoruz.

İnternetin gençlere ücretsiz verilmesi, mülakat sisteminin kaldırılması için oylar DEVA olsun diyoruz. Sınır güvenliğimizin sağlanması için olaylar DEVA olsun diyoruz. EYT sorununun çözülmesi, yaşlı bakım sigortasının hayata geçmesi için olay DEVA olsun diyoruz. İhtiyacı olan vatandaşlarımıza asgari gelir desteğinin sağlanması, çocukların eğitim ve sağlık harcamaları için verilen sosyal yardımların artırılması için oylar DEVA olsun diyoruz. Engelli aylıklarının yükseltilmesi, engelli vatandaşlarımıza kamuda ayrılan kontenjanın doldurulması ve mesleki eğitim verilmesi için oylar DEVA olsun diyoruz. Çiftçinin borcunun en az 2 yıl faizsiz ertelenmesi gübre ve yem parasının yarısının devlet tarafından karşılanması, çiftçiye ucuz elektrik verilmesi ve tüm sulama yatırımlarının tamamlanması için oylar DEVA olsun diyoruz.

Kazanan Türkiye olsun diyoruz, kazanan Artvin olsun diyoruz. Kampanyamızın şehrimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Çelik: “Bükemediğin bileğe saygı duy!” Çelik: “Bükemediğin bileğe saygı duy!”

Editör: TE Bilisim