Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan partisinin 2’nci Olağan Kongresini gerçekleştirmek üzere Artvin’e geliyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan partisinin 2’nci Olağan Kongresini gerçekleştirmek üzere yarın Artvin’e geliyor. Artvin merkezde bulunan Ahmet Hamdi Tanpınar Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan kongreye Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Talip Sücü tüm Artvinlileri davet etti.

Genel Başkan Erbakan’ın yanısıra, Genel Başlan Yardımcısı Cemil Çolak ve Yeniden Refah Partisine dahil olan Davut Güloğlu da kongre için kente gelecekler arasında.

Artvinlileri kongreye davet eden Sücü, “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleştireceğimiz partimizin 2’nci olağan kongresine siz değerli Artvinlileri aramızda görmekten mutluluk duyarız. 2 ekim Pazar günü saat 17,30’da kongremiz gerçekleştirilecektir. Ayrıca, 3 ekim pazartesi günü ise genel başkanımız ile birlikte Yusufeli halkımızın taşınma sürecinde yanlarında olduğumuzu hissettirmek ve sorunlarını bire bir dinlemek için Yusufeli’nde olacağız” dedi.

Hatice DİLER

Editör: TE Bilisim