Artvin ve Arhavi Çaykur Rizespor futbol okullarından2 oyuncu Çaykur Rizespor U-13 Akademi takımına transfer oldu.

Arhavi’den Çaykur Rizespor’a Yaklaşık iki yıldır Arhavi’de faaliyet gösteren Çaykur Rizespor Arhavi Futbol okulundan Ömür Doruk Gül Çaykur Rizespor U-13 Akademi takımına transfer oldu.

Çaykur Rizespor Akademi direktörlüğü tarafından uzun süredir takip edilen sporcu olan Ömür Doruk Gül sömestri tatilinde Çaykur Rizespor gençlik geliştirme merkezinde yapılan kamptan sonra Artvin Çaykur Rizespor Futbol okulundan Ayaz Argunağa ile akademi takımına transfer oldu.

Çaykur Rizespor Arhavi Futbol Okulu teknik sorumluları ve antrenörleri yaptıkları ortak açıklamada şunları dile getirdi: “Sporcumuz için çok mutluyuz kısa zamanda çok çalıştı ve şu anda hakkettiği yerde. Başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine canı gönülden inanıyoruz. Futbol okulu olarak minik yaştan itibaren birçok sporcuya hitap ediyoruz, bu sadece bir başlangıç inşallah birçok sporcumuzun iyi yerlere gelmesine vesile olacağız. Altyapı olarak Arhavi Gençlik Spor ile entegre halindeyiz, yerel liglerde mücadele edecek yaşa gelen sporcularımız Artvin yerel liglerinde Arhavi Gençlik ve Spor kulübü olarak bizleri temsil ediyor amacımız kısa zaman içerisinde birçok sporcumuzun., Fiziksel gelişimlerinin yanı sıra zihinsel ve duygusal olarak gelişimlerini takip edip iyi bireyler olarak topluma kazandırılması olacaktır. Bizlere bu süreçte destek olan tüm paydaşların bu başarıda emeğinin olduğunu düşünüyor sporcumuza tekrardan başarılar diliyoruz.”

Sariye TOPALOĞLU

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın Aday Kadrosu Açıklandı A Milli Kadın Futbol Takımı'nın Aday Kadrosu Açıklandı

Editör: TE Bilisim