Hopa Ticaret ve Sanayi odası seçimleri  Hopa Ticaret Ve Sanayi Odası hizmet binasında yapıldı.

Osman Akyürek ve Osman Demircioğlu listelerinin yarıştığı seçimde, genç başkan adayı Osman Demircioğlu 7 Meslek  grubunun yedisini de alarak yeni başkan seçildi.

Sandıkların açılmasından sonra kısa bir teşekkür konuşması yapan yeni başkan Osman Demircioğlu. Hopa ticaret ve Sanayi odası için bugüne kadar taş üstüne taş koyan bütün başkanlara teşekkür etti. Rakibi Osman Akyürek’te Seçimi kazanan genç başkan Osman Demircioğlu ve Yönetim kurulunu tebrik ederek başarılar diledi.

Osman Demircioğlu bugüne kadar  taşın üstüne bir taş daha koymak için tüm yönetim kurulu ekibi ile Hopa ve Kemalpaşa için çalışacaklarını dile getirdi.

Demircioğlu yaptığı konuşmada, “Teşekkürler Hopam ve Kemalpaşam!  Bugün burada Hopa kazandı, Kemalpaşa kazandı.  Bugün burada gençler kazandı, kadınlar kazandı. Bugün burada nakliyecimiz kazandı, turizmcimiz kazandı, üretenler kazandı. Ve tabiki bugün burada değişim ve gelişim kazandı. Oy kullanan her bir üyemize, bizlere verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum.  Bu yola birlikte çıktığım hepsi birbirinden kıymetli iş insanlarımıza yol arkadaşlıkları için teşekkür ediyorum. Yola çıkarken de demiştik biz yapılan her hizmete teşekkür ediyor, yapılanın üzerine bir taş da biz koymak istiyoruz demiştik. Bu anlamda da Başkanımız Osman Akyürek’e ve bütün başkanlarımıza verdikleri hizmet için teşekkür ediyorum. Değişim tamam, şimdi gelişim zamanı. Birlikte yönetmeye hazır mıyız? ifadelerini kullandı.

Demokratik bir hava içinde geçen seçim sonrası  beyaz ve mavi oy pusulanın yöneticileri brbirlerini sarılarak tebrik etti.

Editör: TE Bilisim