Artvin Hopaspor Kulübünce düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde futbolcular, teknik heyet, yönetim kurulu üyeleri, kulüp çalışanları ve ilçe protokolü bir araya geldi. 

Kulübün tesislerinde düzenlenen döner ikramında konuşan Artvin Hopaspor Kulübü Başkanı Lütfü Kolçak, kulüp olarak büyük bir aile ve camia olduklarını söyledi.

Bu yılki hedeflerinin ligde play-off’a kalmak olduğunu belirten Kolçak, “Bugün burada sizlerle olmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Kulübümüzü hep birlikte daha ileriye götürmek için taraftar, yönetim, oyuncu, teknik kadro ve kentin ileri gelenleri ile bir aradayız. Biz büyük bir aileyiz İlimizi 3. ligde temsil etmenin sorumluluğunu biliyoruz. Bu yıl hedefimiz ligde play-offa kalmak ve buradan da 2. lige çıkmaktır. Bunu başaracak futbolcu, teknik heyet, yönetim ve taraftara sahibiz. Ligde seri galibiyetler alarak üst sıralara doğru çıkacağız. Geçen yıl kıyısından döndüğümüz 2. lige çıkmak için mücadelemizi sürdürüyoruz. Bugünkü birlik ve beraberlik etkinliğimizde bizleri onurlandıran değerli kaymakamımız ve belediye başkanlarımız başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Şampiyon Fenerbahçe Opet'te Yüzler Gülüyor Şampiyon Fenerbahçe Opet'te Yüzler Gülüyor

Ligde 12 puanla 14. sırada bulunduklarını anımsatan Kolçak, sahalarında oynayacakları Kepez Belediyespor maçında da taraftarların stadı doldurmasını istedi.

Birlik ve beraberliğin üst seviyede olduğu, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte, futbolcular ve teknik ekipte hazırlanan döner ikramından dolayı hem mutluluklarını dile getirdi hem de döneri çok beğendiklerini söyledi.

Etkinliğe,  Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı  ErgülAkçiçek, Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Kemal Makar, Hopa-Kemalpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Samet Cihan, Hopa-Kemalpaşa Şoförler ve Otomobilciler Dernek Başkanı Turgut Dalkılıç, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Uzun, CHP İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, AK Parti İl Meclis Üyesi Hüsnü Çakır, CHP İl Meclis Üyesi Hakan Makar ve Şenol Çelik, Kulüp Başkanı  Lütfü Kolçak, Başkan Yardımcısı Osman Akkaya ve Yönetim Kurulu, kulübün A takım teknik ekibi, futbolcular, alt yapıda bulunan bütün sporcular ve kulüp personelleri katıldı.

Sariye TOPALOĞLU

Editör: TE Bilisim