AÇÜ Arhavi Sanat ve Tasarım Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi

Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Sanat ve Tasarım Fakültesi ilk mezunlarını verdi. Eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasının ardından düzenlenen mezuniyet töreninde coşku ve gurur bir arada yaşandı.

Arhavi için yüksek öğretim alanında önemli bir eğitim kurumu olan Sanat ve Tasarım Fakültesi, yurdun dört bir yanından birçok öğrenciye eğitim imkânı sundu. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasıyla ilk mezunlarını veren Sanat ve Tasarım Fakültesi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı.  Mezuniyet programında yapılan konuşmalarda öğrencilere çalışma hayatlarında başarılar dilenirken, derece alan öğrencilere plaketleri ve mezuniyet belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Program sonunda yapılan kep atma töreniyle birlikte öğrenciler ve velileri mutluluk yaşadılar.

Arhavi Gösteri Merkezinde düzenlenen mezuniyet programına Artvin Vali Yardımcısı Onur Özaydın, İlçe Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş,  Artvin Çoruh Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Ölmez,  Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Tüfekçioğlu, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, İYİ Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Birol Atabek, Ak Parti İlçe Başkanı Remzi Gedik, İl Genel Meclis Üyesi AdemPişmişoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Uzunhasanoğlu, öğretim görevlileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Haberin Galerisi : İlk Mezunlarını Verdi
Editör: TE Bilisim