Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Talip Sücü, partisinin Hopa kongresinde konuştu. Sücü, “Yeniden Refah İktidarında ülkemizde aşsız ve işsiz aile bırakmayacağız” dedi.

Talip Sücü, partisinin Hopa kongresine katıldı. Burada yaptığı değerlendirmelerde, “Yeniden Refah Partimizin 3 temel hedefi bulunmaktadır. Birincisi ülkemizin yaşanabilir bir Türkiye haline gelmesi, ikinci yeniden büyük Türkiye ve lider ülke Türkiye hedefinin gerçekleştirilmesi üçüncüsü de Türkiye’nin öncülüğünde İslam birliğinin kurulması ve İslam birliğinin öncülüğünde de adil yeni bir dünyanın inşa edilmesidir. Bu hedeflerimize azimle, kararlılıkla milli görüş hareketi olarak 53 yıldır bir gün bile ara vermeden bütün gücümüzle yürümeye devam ediyoruz. Artvin insanı dik duruşlu, vatanına sevdalı, haksızlığa, sömürüye, liyakatsizliğe, torpile karşı olan; adaletten, saygıdan, hoş görüden yana devletine güvenen bir yapıya sahiptir. Artvin’imiz de insanlar işsiz gençlerimizi istihdam ederek göçün önüne geçilmesi gerekir ve bu da Yeniden Refah İktidarında gerçekleşecektir. Artvin Çoruh Üniversitesi’ne yeni bölümler açarak Tıbbi Aromatik üzerine araştırmalar yapılan üniversitemizde bu alana uygunluğu olan sağlık alanlarında yeni fakülteler yüksek lisans bölümleri açılması gerekir. Artvin’in çayının, fındığının, meyvesinin değerlendirilmesi, tarım alanında desteklenmesi gerekiyor. Verilen destekler cılız ve çok yetersiz. Yine hayvancılık alanında destekler gerekiyor. Biz göreve gelirsek Artvin için projelerimiz var Artvin’de işsiz insan, aşsız ev bırakmayacağız. Biz sadece eleştirmiyoruz, biz aynı zamanda projelerimizi gündeme getiriyoruz. Göreve hazır olduğumuzu ve ülkemizi yeniden refaha kavuşturacak projelere imzalar atacağız” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak ise Yeniden Refah Partisi Artvin İl Teşkilatının Artvin’in üye sayısı bakımından üçüncü parti olmasının tesadüf olmadığını belirterek Yeniden Refah’ın Artvin’deki başarısının milli görüşün ayak seslerinin duyulması olarak gördüklerini söyledi. Çolak konuşmasında iktidarları döneminde ilk iş olarak işçi, memur, emekli maaşlarına yüzde yüz zam yapacaklarının altını çizerek, “Kimse gelirinden daha fazla harcama yapamayacak. Borçla, zamla, vergiyle devletin ve milletin varlıklarını satıp yok ederek değil, milli kaynak paketlerimizle kaynak üreteceğiz. Bu kaynak dar gelirliye aktarılacak, milyonlarca işsizimize iş ve istihdam olanağı oluşturacağız. Aziz milletimize milli görüş sözü veriyoruz iktidara gelir gelmez yapacağımız ilk iş işçi, memur, emekli maaşlarına yüzde 100 maaş zammı yapacağız” diye konuştu.

Haberin Galerisi : “İşsiz İnsan Aşsız Aile Bırakmayacağız”
Editör: TE Bilisim