CHP’nin yeni kalesi Hopa oldu CHP’nin yeni kalesi Hopa oldu

Artvin’de İYİ Parti İlçe kongreleri devam ediyor. Bu kapsamda Hopa İlçe teşkilatı 3’ncü olağan kongresi Hopa TSO Atatürk konferans salonunda gerçekleştirildi.

Kongrede Divan başkanlığına GIK üyesi Metin Bozkurt, Katip üyeliklere de Sultan Ustabaş ve Alaattin Karamert seçildiler.

Atatürk ve Silah arkadaşları için Saygı duruşu yapılması ve ardından İstiklal marşının okunması ile başlayan kongrede Nedim Koyuncu, Hamza Gezmiş’te birer konuşma yaptılar. Daha sonra İlçe Başkanı Mürsel Şişman bir konuşma yaparak göreve gelmesinden bu tarafa yaptıkları çalışmaları ve bundan sonra yapacakları çalışmaları anlattı.

Son olarak İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve GİK üyesi Yavuz Ağıralioğlu bir konuşma yaparak Hopa’da bulunmaktan ve İlçe kongresine katılmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.  Yavuz Ağıralioğlu konuşmasının sonunda “Artvin İYİ Olacak, Türkiye İYİ Olacak dedi”.

Yapılan konuşmaların ardından gündem gereği seçimlere geçildi. Divan’a Mürsel Şişmanoğlu başkanlığında tek liste verildi ve yapılan oylamada da oy birliği ile bu liste önümüzdeki dönemde İlçe yönetim kurulu seçildiler. Buna göre yeni ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu: Başkan Mürsel Şişmanoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Hülya Sarıbaş, İbrahim Korkmaz, Aziz Temelkaya, Nihat Yılmaz, Adem Aydın, Sultan Ustabaş, Mustafa Çakır, Canan Tan, Mehmet Şabanoğlu, Demet Şeker, Aydın Ender İskender, Resmiye Makar, Mustafa Topaloğlu, Tolga Başar, Elif Yılmaz, Soner Gül, Sinan Reisoğlu, Kenan Şahin, Emine Akbıyık, Esra Uzunkaya, Naci Akkaya ve Fikriye Yalçın.

Kongrede ayrıca 22 kişilik yedek yönetim kurulu seçilirken aralarında Hopa’lı İş İnsanı Nedim Koyuncu‘nun da bulunduğu 80 kişilik İl delegesi de seçildi.

Kongre sonrası Mürsel Şişman bir açıklama yaparak kendilerine gösterilen güvenden dolayı teşekkür etti.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve GİK üyesi Yavuz Ağıralioğlu ve  STK İlişkileri Başkan yardımcısı Metin Bozkurt’unda katıldığı kongreye ayrıca CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, Saadet Partisi Hopa İlçe Başkanı Daim Yılmaz, Demokrat Parti ilçe Başkanı Çetin Özçep, Memleket Partisi İlçe Başkanı Osman Yakut, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Resul Durmuş, Hopa Ticaret Odası Başkanı Osman Demirci, Hopa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Samet Cihan, Hopa Şoförler Odası Başkanı Turgut Dalkılıç, Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat Azaklı ve ADD Başkan Yardımcısı Münevver Tamcan’da kongreyi izleyen isimlerdi.

 

Editör: TE Bilisim