Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), tüm meclis üyeleri, il temsilcileri ve danışma kurulu üyelerinin katılımıyla ilk yıllık buluşmasını 8-12 Haziran 2022 tarihleri arasında Artvin ve Batum'da gerçekleştirecek.

KGK'nın ilk yıllık buluşmasına KGK Artvin İl Temsilciliği, Artvin Valiliği ve Batum TC Başkonsolosluğu ev sahipliği yapacak. KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, tüm meclis üyeleri, il temsilcileri ve danışma kurulu üyelerini dev buluşmaya davet etti.

Küresel Gazeteciler Konseyinin Programı şu şekilde olacak,

“8 Haziran 2022 Çarşamba günü konukların Artvin'e gelişleriyle başlayacak buluşma, aynı gün akşam yemeği ve tanışma kokteyli ile sürecek.9 Haziran 2022 Perşembe günü doğa harikası Şavşat’a hareket edecek olan konuklar, Şavşat Karagöl, tarihi Tibet Kilisesi, Yavuzköy ve Efkar tepesini gezecekler.Aynı gün Artvin'e dönerek Ata Tepe'yi ziyaret edecek olan gazeteciler, saat 17.30'da DSİ toplantı salonunda yapılacak KGK toplantısının ardından Grand Otel'de baloya katılacaklar.10 Haziran 2022 Cuma günü Artvin Kültür Sokağı ve Gastronomi Standı ziyareti ile başlayacak etkinlikler, Artvin Valiliği ziyareti, Borçka Marina baraj gölünde tekne turu, Karagöl gezisi ve Artvin Üniversitesi'nde toplantı ile sona erecek.11 Haziran 2022 Cumartesi günü Arhavi Çifte Köprü gezisinde yöresel ikramlarla ağırlanacak konuklar, daha sonra Kemalpaşa Çay Fabrikası'nı ziyaret edip, aynı gün saat 14.00'de Sarp kapısını ziyaret ederek Batum'a gidecekler. Batum şehir gezisinin ardından KGK heyeti ve konuklar Batum’daki Gürcü gazetecilerle gala yemeğinde bir araya gelecekler. Batum’da 5 yıldızlı otelde yapılacak konaklamanın ardından dev buluşma, 12 Haziran 2022 Pazar günü öğle saatlerinde Batum'dan Hopa'ya gidiş ve konukların uğurlanmasıyla sona erecek.”

Haberin Galerisi : KGK Üyeleri Artvin’e Geliyor
Editör: TE Bilisim