İYİ Parti Artvin İl Başkanlığı nüfus açısından kalabalık olan Ortaköy’e köy temsilciliği açtı. Köylü vatandaşların sorunlarını yakından takip edebilmek için köylerde temsilcilikler açtıklarını ifade eden İl Başkanı Kemalettin Akgök, köylülerin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.
İYİ Parti Artvin İl Başkanlığı seçim çalışmalarını sürdürüyor. Artvin Merkez köyleri içinde en çok nüfusa sahip köylerden olan Ortaköy (Berta) Köyünde, köy temsilciliği açarak köylülerle yakın temas kuruyor. 
23 Eylül 2022 Cuma günü Cuma namazının ardından Cami’ye çok yakın yerde açılan il temsilciliği öncesinde  kısa bir konuşma yapan il Başkanı İYİ Parti il Başkanı Kemalettin Akgök, İYİ Parti’nin halkın umudu olarak çok zor şartlar altında kurulduğuna vurgu yaparak konuşmasında şu ifadeleri kullandı: 
“Halk umudu şimdi İYİ Parti’de görüyor”
“Bugün ülkemiz gerçekten çok zor günlerden geçiyor. Çünkü 20 yıldır aynı iktidar yönetiyor. Çok yoruldular. Demokrasi bu yüzden vardır. Yorulanı, halka hizmet edemeyeni, idare edemeyeni sandıkta değiştirir. Ak Parti’ye bugüne kadar yaptığı hizmetinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ama artık hizmet üretemiyorlar. Halktan koptular. 20 yılın verdiği yorgunluk ülkemize milletimize zarar veriyor. Onun için İYİ Parti kuruldu. Kısa sürede yüzde 20’leri geçtik. Çünkü halk umudu şimdi İYİ Parti’de görüyor.   Genel başkanımız sayın Meral Akşener 5 yıldır aralıksız il il, ilçe ilçe, pazar pazar, esnafları geziyor. Sizler de izliyorsunuz. Bir anne sıcaklığı ile insan sevgisi ve samimiyeti ile herkesin elinden tutuyor. Bazen ağlayanların göz yaşlarını siliyor, kendisinin de gözleri yaşarıyor
“Berta halkının yanındayız” 
Berta’da İYİ Parti köy temsilciliğimizi açıyoruz. Berta halkı çalışkan, üreten, alın teriyle yaşamını sürdüren vatanını milletimi bayrağını ezanını gönülden seven insanlardan oluşur.  Biliyorsunuz Berta’da HES Projesi vardı. Bizler, sizler hepimiz bu projeye karşı çıktık. Şimdilik proje buzdolabına kaldırıldı. Ancak bu iktidar fırsatını bulduğu an tekrar ihaleye çıkaracaktır! Bunun birçok örneği var. Biz İYİ Parti olarak hiçbir suretle buna izin vermeyeceğiz.  İktidar olduğumuzda Projeyi bir daha gündeme gelmemek üzere tümden iptal edeceğiz. Bu su olmazsa Berta olmaz, Berta, Artvin’in meyve, sebze deposudur. İYİ Parti olarak her zaman hakkın, halkın, haklının ve adaletin yanındayız.  Çalışanın, alın terinin üretenin, Berta halkının yanındayız. Zaten Türk Halkı bunun bilincinde. 5 yıl gibi kısa sürede yüzde 20’lere çıkmışsak bu halkın, sizlerin bize olan güveniyle oldu. Genel başkanımız sayın Meral Akşener,  göründüğü gibi olan, olduğu gibi görünen özü sözü bir olan insanlara sadece doğruları söyleyen bu yüzden de güven veren bir liderdir. Neler yapacağımızı, projelerimizi size dağıttığımız broşürlerde yer alıyor.  Bugün durumumuz gerçekten çok vahim. Allah sonumuzu hayır etsin.”
Köy temsilciliği açılış törenine İYİ Parti Artvin İl Başkanı Kemalettin Akgök, ilçe başkanları, kadın politikalar il ilçe üyeleri İYİ Parti Milletvekili aday adayı Hamza Gezmiş ve İYİ Partililer katıldı. Köy temsilciliği görevi Emekli Ali Özkan’a verildi. 
Konuşmanın ardından temsilciliğe geçildi. Köy halkı ile sohbet yapıldı.

Editör: TE Bilisim