TFF 3.Lig 3’üncü grupta mücadele eden Artvin Hopaspor ligin 12’nci haftasında sahasında Kepez Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşmada iyi bir oyun sergileyen Karadeniz ekibi mücadelenin son dakikalarına doğru kalesinde gördüğü golle sahadan beraberlikle ayrıldı. Mor-beyazlı ekip oynadığı futbolla taraftarlarına ligde umut verdi.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Artvin Hopaspor Kulüp Başkanı Lütfi Koçak, takımın her geçen hafta arttığına vurgu yaparken geleceğe ümitli baktıklarını söyledi.

Kulüp Başkanı Lütfü Koçak, “Evimizde çok önemli bir karşılaşmaya çıktık. Baştan sona kadar iyi oyun ve mücadele gösterdiğimiz maçtan maalesef maçın son dakikalarına doğru yediğimiz bir gol yüzünden beraberlikle ayrıldık. Ligin son 5 maçına baktığımızda takımımızın yükselen bir grafiği var. Kepezspor maçından galip gelseydik daha güzel olacaktı ama ben takımımın futbolundan ve mücadelesinden oldukça memnunum. Şimdi önümüzde Tepecikspor maçı var. İyi oyun ve güzel futbolla inşallah bu mücadeleden üç puanla dönmeyi arzu ediyoruz. Taraftarımız bizlere ve takımımıza güvensin ligde üst sıraları zorlayacak konuma geleceğiz.” dedi.

Fenerbahçe Avrupa'da Yarı Final İçin Sahaya Çıkıyor Fenerbahçe Avrupa'da Yarı Final İçin Sahaya Çıkıyor

Editör: TE Bilisim