Yeniden Refah Partisi Artvin İl Başkanı Talip Sücü, muhtarlar ile görüşerek talep toplamaya devam ediyor.

Sücü, ilçelerde yaptığı toplantıların ardından merkez muhtarları ile de toplantı gerçekleştirerek talepleri dinledi.

Vatandaşların ihtiyaçlarına göre çalışmalarına yön verdiklerini söyleyen Sücü, merkez muhtarları ile yaptığı toplantı sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın talimatları doğrultusunda kalkınma yerelden başlar muhtarlarımızı dinleyin köylülerimizin sorunlarını mahallelerimizin sorunlarını öğrenin köylerimizi ve köylülerimizi tanıyalım ihtiyaçlarını öğrenelim diye çalışmalarımıza başladık.

Köylerimizin sorunlarını eksiklerini muhtarlarımızdan dinledik sorunları yazılı olduğu dosyaları teslim aldık.

“Gezi’yi Sahiplenmeye Devam Edeceğiz” “Gezi’yi Sahiplenmeye Devam Edeceğiz”

 Çözüm yollarını ve yöntemlerini belirlemek sorunlara çere olmak için çalışmaya devam edeceğiz.

Artvin merkez ve köylerimizde görev yapan muhtarlarımıza katılımlarından ve sorumluluklarını yerine getirdiklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Hangi partiden olursa olsun sorunları dinlemeye gelen tüm partililerle bir araya gelmeye hazır olduklarını söylediler bizim siyasetimiz yok derdimizi sorunlarımızı anlatıp çare arayacağız dediler

Tekrar başta muhtarlarımıza merkez ilçe başkanımıza yönetimlerimize ve bu güzel organizasyonda emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.

Ne sağcıyız ne solcu doğrunun yanında yanlışın karşısındayız.

Bizler Allah’ın rızasına milletinizin gönlünü kazanmaya talibiz bize oy versinler diye değil yılmadan usanmadan çalışmaya koşmaya devamedeceğiz.”

Editör: TE Bilisim