Artvin Hopaspor’a büyük alkış!

Artvin Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul Maltepe Etkinlik alanında düzenlenen Artvin Tanıtım Günleri Selçuk Balcı’nın muhteşem konseri ile sona erdi. Etkinlik alanında 4 gün boyunca kültürel etkinlikler, Artvin’den organik ürünler satış reyonları, yiyecek-içecek stantlarıile yerli ve yabancı katılımcılarla güzel bir etkinlik gerçekleşti. ARDEF Başkanı Hakan Bekar başarıyı birlikte çalıştığı yönetime borçlu olduğunu belirterek teşekkür etti.

Selçuk Balcı’nın muhteşem performansından sonra gün içinde Artvin Hopaspor’un aldığı 3-1’lik galibiyetle mutlu Olan Başkan Lütfü Kolçak sahneye davet edildi. Kulüp Başkanı Kolçak, bu mutluluğunu alandaki vatandaşlarla paylaştı. Alandaki izleyiciler başkanın duygu dolu konuşmasını ve Artvin Hopaspor Futbol Takımı’nı ayakta alkışladı.

Ayrıca Artvin Tanıtım Günleri’nin son gününde de Artvin Hopaspor’un standı akına uğradı.

“İsmail Saymaz’ıResmen Artvin HopasporluYaptık!” 

Artvin Hopaspor’un Yönetim Kurulu Üyesi, Başkan Yardımcısı Yücel Ustabaş (Maşmeki) Televizyon Yorumcusu-Gazeteci Yazar İsmail Saymaz’a elleri ile Hopaspor formasını giydirerek resmen taraftar yaptı.

Üçkardeş Köyü Dernek Başkanı Ekrem Algür’den20 Forma Desteği!

Kemalpaşa’nın Üçkardeş Köyü Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ekrem Algür, eşi Aycan Algür ve Yönetim Kurulu Üyesi Beyhan Balcıoğlu, Artvin Tanıtım Günleri’nin 4’üncü gününde Artvin Hopaspor standını ziyaret ederek 20 adet takım forması alarak destek verdi. Kulüp Başkanı Lütfü Kolçak hemşerisi Ekrem Algür ve yönetimine teşekkür etti.

Genç İş İnsanları MevlütAkçiçekve Volkan Vayiç20 Adet Forma Desteği!

Artvin Hopaspor standını ziyaret eden Hedra Pack sahibi MevlütAkçiçek 10 adet, VTL Lojistik’in sahibi Volkan Vayiç 10 adet forma satın alarak Artvin Hopaspor’a destek verdi. Kulüp Başkanı Lütfü Kolçak her iki iş insanı hemşerimizi tebrik ederek teşekkür etti.

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Erhan Eroğlu ve Başkan Yardımcısı Ulaş Kolçak A.Hopaspor standını ziyaret etti.

CHP, AK Parti, İYİ Parti, BTP’den sonra DEVA partisi İstanbul İl Başkanı Erhan Eroğlu, Yardımcısı Ulaş Kolçak ve kalabalık bir heyetle birlikte Artvin Hopaspor standını ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Kulüp Başkanı Lütfü Kolçak teşekkür etti.

Eski Kulüp Başkanı Mubin Çakmak A.HopasporStandında

Artvin Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul Maltepe Etkinlik alanında düzenlenen Artvin Tanıtım Günleri'nin 3’üncü gününde Artvin Hopaspor standını iki dönem A. Hopaspor Kulübünde Başkanlık yapan iş insanı Mubin Çakmak ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Lütfü Kolçak ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Göksel Cihan, Yücel Ustabaş, Birkan Makar ve Ersal Gümüşkaya ile takımın geldiği durum ve sonrası için istişarede bulunuldu. Samimi ortamda gerçekleşen görüşmede birlik ve takıma tam destek mesajı verildi.

Artvin HopasporStandı Ziyaretçi Akınına Uğradı

Artvin’in kültürel zenginliği İstanbul Maltepe’de devam eden Artvin Tanıtım Günleri’nde gözler önüne serildi. Özellikle Artvin’in tüm ilçe belediye başkanları bir arada. Artvinli hemşerilerimizin yanı sıra İstanbul’da yaşayan iş insanları da Artvin Hopaspor standına yoğun ilgi gösteriyor. Arhavi TSO Başkanı Arif Kesimal 10 forma, ARDEF Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Şimşek 5 forma ile İzmitli iş insanı Tekin Uygur 3 forma satı alarak katkı yaptı. Başkan Lütfü Kolçak herkese tek tek teşekkür etti.

Hakan Orman’dan 30 Forma Desteği

Yeşilay Beşiktaş Şube Başkanı, Artvin sevdalısı Hakan Orman, “Artvin Tanıtım Günleri”nde Artvin Hopaspor standına uğrayarak, 30 forma alarak katkı yaptı. Herkesin Gençlere destek olması gerektiğini belirten Orman; “Spor sağlıktır, kardeşliktir birlikteliktir. Her Hopalı gibi bizler de maddi manevi üzerimize düşen destekle başkanımızın ve Artvin Hopaspor Kulübümüzün yanındayız” dedi.

Kulüp Başkanı Lütfü Kolçak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Göksel Cihan, Yücel Ustabaş ve Ersal Gümüşkaya gönülden teşekkür etti.

23 Nisan Dolayısıyla Spor Etkinlikleri Düzenleniyor 23 Nisan Dolayısıyla Spor Etkinlikleri Düzenleniyor

 

Editör: TE Bilisim