THF Kadınlar 1. Ligi B Grubu’nda Artvin’i temsil eden Yeşil Melekler, ligin  ilk yarısında gösterdiği performans ile göz doldurdu.

Yeşil Melekler THF Kadınlar 1. Ligi B Grubu’nda oynadığı 8 karşılaşmada 6 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile toplamda 13 puanla ikinci sırada yer alıyor. Bu sene süper lige çıkmayı hedefleyen Artvin 7 Mart Spor Kulübü’nün antrenörü Murat Ülker ilk yarıyı değerlendi.

Artvin 7 Martspor Kulübü olarak kısıtlı imkanlarla altyapıda ve üstyapıda güzel işler çıkarmaya devam ettiklerini belirten Ülker, “Bu başarılarımız ilimizin yetkileri tarafından sahip çıkılıp hedeflediğimiz başarılara ulaşacağımızı inanıyorum” dedi.

O sene bu sene (2)

16 Aralık Cumartesi günü deplasmanda oynadıkları Ortahisar Belediye karşılaşmasını değerlendiren Ülke, “Öncelikle Bu hafta sonu grup lideri ile oynadığımız müsabakada her iki takımın sporcuları hentbola yakışır bir şekilde oyun sergileyen iki takımın sporcularını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

O sene bu sene diyerek bu sene süper lige çıkmak istediklerini vurgulayan Ülker, “2023 2024 sezonu 1. Lig B Grubu’nda mücadele eden hentbol takımımız sezon öncesi beş yıldır 1. Ligde oynamamızın bizlere ve sporcularıma tecrübe kazandırdığını 8 yıldır birlikte oynayan sporcularımızla hedef koyduk o sene bu sene parolasıyla lige start verdik” dedi.

Ülker www.gundemartvin.com’a verdiği açıklamalarda şu ifadeleri kullandı;

“Sezon öncesi takımımıza yapmış olduğumuz birinci etap hazırlık kampımızın çok olumlu geçmesi ligler başlamadan önce grubumuzun güçlü takımlarından Ortahisar Belediyesi ile yapmış olduğumuz hazırlık maçında lige ne kadar hazır olduğumuzu görmüştük.

Galatasaray, Süper Lig’de Üst Üste Kazanma Rekorunu Kırmak İstiyor Galatasaray, Süper Lig’de Üst Üste Kazanma Rekorunu Kırmak İstiyor

Artvin ilinin hentbol‘u çok sevmesi evimizde oynanan maçların seyirci atmosfer çok yüksek olduğunu sporcularımıza  çok büyük motive kaynağı olduğunu söyleyebilirim.

1. Lig B Grubu’nda mücadele eden 9 takımda bir birlerini yenebilecek takımlar olduğunu düşünüyorum.

Dokuzuncu hafta oynamış olduğunuz grubumuzun güçlü rakibi Trabzon Ortahisar Belediye takımı ile çok üst seviye bir mücadele sergileyen oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Üç günlük aradan sonra antrenmanlara başlayıp hedeflediğimiz başarıya takım kadrosunda herhangi bir değişiklik yapmadan maç maç oynayarak sezonu grup birincisi olarak final grubuna kalmak istediğimizi söylemek istiyorum.

1. Lig’de mücadele eden A ve B grubundaki bütün takımlara başarılar diler şakasız güzel günlerde görüşmek üzere.”

Ali Eray ÇELİK

Editör: ALİ ERAY ÇELİK