YKS İçin İkinci Geç Başvuru Süreci Başladı YKS İçin İkinci Geç Başvuru Süreci Başladı

Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, pazartesi günü Yusufeli yeni yerleşim yerinde eğitim öğretim zilinin çalmasının ardından değerlendirme yaptı. Acar, yaptığı açıklamada, Yusufeli halkına ve süreçte çalışan kurumlara teşekkür etti.

Taşnma sürecinde ders kaybı olmadığına değinen Acar, “Ülkemizin en büyük enerji projelerinden biri olan Yusufeli HES projesinde son aşamalara gelinmiş olup Yusufeli ilçe merkezi, yeni yerleşim yerine taşınmaya başlamıştır. Sürecin en önemli aşamalarından biri olan eğitim yuvalarımızın, okullarımızın, yeni yerleşim yerindeki binalarına taşınması 22-23 Ekim 2022 tarihlerinde yapılmış olup 24 Ekim 2022 Pazartesi günü öğrencilerimiz, yeni ilçedeki yeni okullarında eğitim görmeye başlamışlardır. Taşınmadan önceki okullarında en son 21 Ekim 2022 Cuma günü eğitim gören öğrencilerimiz, 22-23 Ekim’de okullarının yeni yerleşim yerine taşınmasıyla 24 Ekim Pazartesi günü yeni okullarımızda hiçbir ders kaybı olmaksızın derslerine kaldıkları yerden devam ettiler” dedi.

Tüm Öğrencilerimizi Okullarına Taşıyor, Sıcak Öğle Yemeği Veriyoruz.

Acar, “İlçe merkezimizdeki 1446 öğrencimizi, aileler yeni yerleşim yerine taşınma sürecini tamamlayana kadar okul servislerimiz ile yeni okullarına ulaştırıyoruz. Bunun yanı sıra öğrencilerimize öğle vakti sıcak yemek çıkarıyor, onların yemek ihtiyacını da karşılıyoruz” diye konuştu.

Acar yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Okullarımızın taşınma sürecinde her aşamayı yakından takip ederek bizlere destek olan Artvin Valisi Sayın Yılmaz Doruk ve Ak Parti Artvin Milletvekili Sayın Av. E. Erkan Balta başta olmak üzere; Özel İdare Genel Sekreterimiz, İlçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, İl Genel Meclisi Başkanımız,  Ak Parti ve MHP il ve ilçe başkanlarımız, il ve ilçemizdeki tüm kurum amirlerine, STK temsilcilerine, şükran ve teşekkürlerimizi sunarız. Öğrencilerimizin taşınması ve beslenme ihtiyaçlarının karşılanmasında bizlerle birlikte emek harcayan tüm servis şoförlerimize, aşçılarımıza, dağıtıcılarımıza teşekkür ederiz. İlçedeki tüm okulları iki gün içinde yeni yerleşim yerindeki okul binalarına taşıyan, bir saat bile ders kaybı olmadan yeni okullarda eğitim öğretimin başlamasına büyük bir emek veren İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Ebubekir Alp, şube müdürlerimiz, okul müdürlerimiz ve taşınma sürecini başından sonuna kadar özveriyle gayret eden kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Yeni okullarına kavuşan öğrencilerimizin okullarımızın fiziki yapılarını, okullarımızda mevcut yeni donatım malzemelerini, okul bahçelerini gördüklerinde duydukları mutluluk ve heyecan bizim de en büyük mutluluk kaynağımız oldu.

“Teşekkürler Yusufeli, Teşekkürler Öğrenci Velilerimiz”

Taşınma sürecinin başından sonuna kadar bizlere destek olan, yeni okullara taşındığımız ilk gün öğrencilerinin yeni okullara ulaşımı için seferber olan, her zaman olduğu gibi bu süreçte de yavrularının eğitimini yaşamındaki en öncelikli işler arasında görerek 24 Ekim’de öğrencilerimizin okullarına ulaşımını sağlayan tüm kıymetli velilerimize, heyecanla okullarına koşan sevgili yavrularımıza teşekkür ederiz. Şimdi başarı zamanı.”

Artvin ve Yusufeli eğitim ailesi olarak yeni okullarımızda yeni heyecanla ilçemizin ve ilimizin başarı düzeyini bundan sonra yapacağımız güzel çalışmalarla daha da yükselteceğiz.

Editör: TE Bilisim