Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Talip Sücü, partisinin Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın Artvin ziyaretinin ardından değerlendirmelerde bulunarak vatandaşların ilgisine teşekkür etti.

Partisinin 2’nci olağan Kongresine yoğun katılım olduğunu ifade eden Talip Sücü, katılan vatandaşlara teşekkür mesajı yayınladı. Sücü mesajında, “ Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın da katıldığı kongremize yoğun katılımından dolayı tüm Artvinli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Muazzam bir gündü. Gerçekten yoğun bir katılım vardı. Salonlara sığamadık. Adeta Artvin’de tarih yazdık kelimeler yetmez, bu güzel günü anlatmaya. İnşallah 2023’te de bunu başaracağız. Birlikte zalimlere dur diyeceğiz. Birlikte güçlünün haklı değil haklının güçlü olduğu düzeni kuracağız. 2023 seçimlerinde sandıktan Refahı çıkaracağız ve refaha birlikte kavuşacağız” dedi.

Fatih Erbakan’ın Yusufeli ziyareini de değerlendiren Sücü, vatandaştan oy istemeye değil dertlerini dinlemeye gittikleri ifade ederek, “Bir genel başkan düşünün bir ilçe halkının sıkıntılarını duyuyor ve o ilçeye gidelim insanları dinleyelim öyle uzaktan olmaz diyor kapı kapı gezip insanları dinliyor. Korumasız önceden bunu söyleme onu sakın sorma diyen yok, vatandaş ne isterse soruyor ne derdi varsa anlatıyor karşısında sabırla dinleyen bir genel başkan ve yanında dünyaca ünlü bir sanatçı Davut Güloğlu. Yusufeli halkı adına çok çok teşekkür ederiz gelip bizleri dinleyip derdimize ortak olup bizi mutlu ettiniz. Bir ilçeyi bile huzuru kavuşturamayan yönetim. Küçücük ilçeyi yapamayan eline yüzüne bulaştıran bir yönetim. Bir avuç insanı mutlu edemeyen derman olamayan bir yönetim. İlçe insanları çok güzel  çok samimi huzur verici çok misafirperver. Bize çok iş düşüyor çok çalışmamız gerek. Yatırımlar insanlara faydalı olmak için yapılır zarar vermek için  değil. Ben bir genel başkanın ilçe esnafını kapı kapı gezerek dinlediğine ilk kez şahit oldum. Seçim yok oy isteme yok sadece derdimizi dinleyen bir genel başkan. İşte milletinin derdiyle dertlenmek böyle bir şey” ifadelerini kullandı.

Hatice Diler

Editör: TE Bilisim