Artvin’de Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim projesi kapsamında eğitim semineri düzenlendi.

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisinin Biletleri Satışa Çıktı Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisinin Biletleri Satışa Çıktı

Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde düzenlenen programda, Gazi Ortaokulu, 7 Mart Ortaokulu, Şehit Erol İnce İmam Hatip Ortaokulu ve Karadeniz Bakır İlkokulu öğrencilerine Sibel Yazgan tarafından eğitim senineri verildi.

Spor Kültürünün yaygınlaşmasını sağlamak, çocukları erken yaşlarda spor ile tanıştırmak ve gelecek planları için ilham vermek, sporun eğlenceli ve yararlı bir aktivite olduğunu anlatmak amacıyla düzenlenen Spor Kültürü ve Olimpik Eğitimi ile çocuklarımıza Olimpizmin ne olduğu ve "Fair Play" anlatıldı.

Programa TMOK ( Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ) Başkan Yardımcısı Nihat Usta, TMOK Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Bilal Porsun, İl Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran, Spor Hizmetleri Müdürü Latif Yılmaztürk, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hayati Güneri, Spor Hizmetleri Birimi Şube Müdürü Mehmet Başköylü katıldı.

TMOK Başkan Yardımcısı Nihat Usta, projeye destek ve katkılarından dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran'a ve İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar’a teşekkür ederek İl Müdürleri adına hazırlamış oldukları belgeyi takdim etti.

Editör: TE Bilisim