Yapımı tamamlandığında Türkiye’nin en büyük dünyanın ise 3’ncü en büyük barajı olacak olan Yusufeli Barajı göl sahası içerisinde kalacak ilçe merkezinin taşınma süreci resmen başladı. 
Yusufelili vatandaşlar yeni yerleşim yerine taşınmadan önce konut ve anahtar teslimi ile ilgili işlemlerini ve de elektrik abonelik sözleşmesini tamamlamış olması gerekiyor. Taşınma irtibat ofisinde yapılan işlemler hakkında duyuruda bulunan Artvin Valiliği vatandaşları işlemleri tamamlamaları hususunda uyardı. 
Valilik tarafından yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı: “Yusufeli'nin yeni ilçe merkezine taşınma işlemleri, 24.09.2022 Cumartesi günü itibariyle eski ilçe merkezindeki taşınma irtibat ofisinde (Ziraat Bankası yanı) başlamıştır. Taşınma randevusu almak isteyen vatandaşlarımızın konut ve anahtar teslimi ile ilgili işlemlerini ve de elektrik abonelik sözleşmesini tamamlamış olması gerekmektedir. Hak sahibi vatandaşlarımızın; borçlandırma sözleşmeleri ile, kiracıların ise; kira kontratı ile ofise başvurarak taşınma randevusu alması mümkün olacaktır.”
Sariye TOPALOĞLU

Editör: TE Bilisim