Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Diyanet Vakıf Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Arif Gürsoy sendikal çalışmalar için Artvin’de bir dizi ziyarette bulundu.

Türkiye Kamu-Sen Artvin İl Temsilciliğini ziyaret ile startı veren Gürsoy, Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendikaların yöneticileri ile bir araya gelerek sendikal gündemi değerlendirdi. Türk Diyanet Vakıf-Sen Artvin İl Temsilcisi olarak atanan Özdemir Demirci'ye de hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Artvin Müftülüğü'nü ziyaret eden Gürsoy, ardından Müftülüğü'nünHalitpaşa Camii'nde gerçekleştirdiği Aylık Mutat Toplantısına katılarak Türk Diyanet Vakıf-Sen'in çalışmaları hakkında kısa bilgilendirmelerde bulundu. Toplantı sonrasında Halitpaşa Camii altında çay ocağında Diyanet Çalışanları ile bir araya gelerek soru ve sorunları dinledi.

Artvin Vali Yardımcıları Onur Özaydın, Ömer Dereci, Furkan Taha Türkmen'i ziyaret ederek ülke ve sendikal gündem üzerine görüşmeler gerçekleştirdi.

Artvin İl Müftüsü Mesut Harmancı'yı da ziyaret eden Gürsoy, diyanet çalışanların sorunları ve sorunlara getirilen çözüm önerileri, sendikal faaliyet konularında görüş alış verişinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Artvin İl Başkanı Serdar Kılınç ve Ak Parti Artvin İl Başkanı Fatih Tahtalı'yı ziyaret eden Gürsoy, kamu çalışanlarının sorunlarını ileterek, Diyanet çalışanları başta olmak üzere kamuda çalışma barışının sağlanabilmesi için Türk Diyanet Vakıf-Sen'in görüşlerini ve çözüm önerilerini iletti.

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkan Yardımcısı Arif Gürsoy'a gerçekleştiği ziyaretlerde Türkiye Kamu-Sen Artvin İl Temsilcisi Hüseyin Aydın ve Türk Diyanet Vakıf-Sen Artvin İl Temsilcisi Özdemir Demirci eşlik etti.

Sariye TOPALOĞLU

Editör: TE Bilisim