Vali Yılmaz Doruk, Yusufeli ziyareti sırasında Yusufeli Esnaf ve Santkarları Odası Mehmet Bülent Özdemiroğlu’nu da ziyaret etti.

Vali Yılmaz Doruk İlçe Kaymakamı Hüseyin  Kapatan İl Genel Meclis Başkanı Furkan Çakmak Yusufeli Esnaf ve Sanatkarları Odasını ziyaret ederek başkan Mehmet Bülent Özdemiroğlu 'na hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Görüşmede Yusufeli Esnaf ve Santkarları Odası Mehmet Bülent Özdemiroğlu tarafından  Vali Doruk’a hak sahipliği olmayan esnafların beklediği  Özel İdare tarafından yapılacak iş yerlerini iletti. Özdemiroğlu, Vali Doruk’a okulların ara tatilinde iş yerlerinin temeli atılacağını başlayacağını sanayii için temel çalışmaları başladığını  söyledi. Ayrıca esnafların beklentilerini sorunlarını başkan Mehmet Bülent Özdemiroğlu tarafından yeniden dile getirildi.

Görüşme sonrasında Yusufeli Esnaf ve Santkarları Odası Mehmet Bülent Özdemiroğlu, “ Valimize nazik ziyaretleri ve Yusufeli konusunda göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı Yusufeli Esnaf Sanatkarlar Odası olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim