Artvin İl Müftülüğü’ne bağlı 4-6 yaş Kur’an kurslarında eğitim gören minik yürekler, yıl sonu programında sergiledikleri gösterilerle izleyenlere güzel anlar yaşattı.
Artvin Çoruh Üniversitesi Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Artvin Vali Yardımcısı İsmail Erdoğan başta olmak üzere il protokolü, siyasi parti temsilcileri, STK yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Mesut Harmancı, 4-6 yaş Kur’an kurslarının önemine dikkat çekerek, “Bu kurslarımız sadece bilgi değil, karakter de inşa ediyor. Çocuklarımız burada Allah ve Peygamber sevgisini öğreniyor, ahlaki değerlerle yetişiyor. Bu yaş dönemi, kişiliğin şekillendiği en önemli evredir. Geleceğimizi inşa edecek nesillerin sağlam temellerle büyümesi için bu kurslara sahip çıkmalıyız." dedi.Miniklerden Duygulandıran Gösteriler
Kur’an kursu öğreticileri öncülüğünde hazırlanan programda minikler, yıl boyunca öğrendikleri dua, ilahi ve şiirleri sahnede başarıyla sergiledi. Filistin’deki kardeşlerini unutmayan çocuklar, oradaki çocuklar için dualar etti. İzleyenlerden tam not alan gösteriler, salonda duygusal anlar yaşattı.
Program, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.