Tır şoförler, bayram namazının ardından tır parkındaki meslektaşlarıyla bayramlaştı. Aileleri ve yakınlarını telefonla görüntülü arayan tır şoförleri, yakınlarının bayramlarını kutladı.

Almanya'ya yük taşıyan Adnan Bayrak, AA muhabirine bayramı ailesinden uzakta geçirmenin hüznünü yaşadığını söyledi.

Tır şoförlüğünün zor bir meslek olduğunu belirten Bayrak, "Bayramlarımız yollarda geçiyor. 32 yıllık meslek hayatımda çok az bayramı evde geçirdim. Tüm arkadaşlarımız böyle. Bayramlarda meslektaşlarımızla bayramlaşıyoruz. Bayram buruk geçiyor." dedi.

Gümüşhane'deki Limni Gölü'nde Turizm Sezonu Başladı Gümüşhane'deki Limni Gölü'nde Turizm Sezonu Başladı

Hollanda'ya giden Ali Yıldız da ailesi ve yakınlarıyla telefonla bayramlaştığını dile getirdi.

Bayram sabahlarının hüzünlü geçtiğini ifade eden Yıldız, "Bayramlarımız sevdiklerimizden uzakta geçiyor. Bu bizim işimiz. Ekmek paramızı kazanmak için yollardayız. Bayram ve özel gün demeden çalışıyoruz." diye konuştu.

AA

Kaynak: