Kaledibi İskele’de düzenlenen etkinlik, çocuklar ve aileleri için unutulmaz anlara sahne oldu.

Gün boyunca süren şenlikte çocuklar; sandalye kapmaca, halat çekme, çuval yarışı, yumurta taşıma, mendil kapmaca ve don oyunu gibi eğlenceli yarışmalarda hem kıyasıya mücadele etti hem de doyasıya eğlendi. Renkli balonlar gökyüzünü süslerken, palyaçoların gösterileri ve boyama etkinlikleri de miniklerin yüzünü güldürdü.B0B850B0 76Ce 48A8 Bdc4 337C2Fdfa0D7Çocukların keyifli vakit geçirdiği etkinlikte, aileler de unutulmadı. Katılımcılara çeşitli ikramlar sunularak bayram havası pekiştirildi.

Programa, AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik de katılarak çocukların sevincine ortak oldu. Ailelerle sohbet eden ve çocuklarla yakından ilgilenen Çelik, bu tür etkinliklerin toplumsal birlik ve beraberlik açısından önemine dikkat çekti.

AK Parti Artvin İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Çağrı Ozan Yıldız, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “23 Nisan, sadece bir bayram değil; aynı zamanda çocuklarımızın geleceğe umutla bakmasını sağlayan bir gündür. Biz de bu özel günü çocuklarımızla birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyduk. Onların yüzündeki tebessüm her şeye değer.”

Etkinlik, gün sonunda hep birlikte uçurulan balonlar ve çocukların neşeli kahkahalarıyla sona erdi.44693Fd7 3977 484A Ac32 0056Bbbb7B53

Atmaca Sokağı Doğalgaz Mağduriyeti Yaşıyor Atmaca Sokağı Doğalgaz Mağduriyeti Yaşıyor

3D6376B8 Cbdd 4F45 95Eb 7161C18750Da

Editör: AYŞE ÖZDER