Şampiyonaya farklı illerden çok sayıda sporcunun katıldığı organizasyonda, Artvin'i temsil eden Yunus Emre Demirhan, +65 kilogram kategorisinde tüm rakiplerini geride bırakarak grup şampiyonu oldu.

Bir diğer başarılı sporcu Süleyman Kadir Mutlu ise 41 kilogram kategorisinde gösterdiği performansla üçüncülük elde ederek bronz madalyanın sahibi oldu.

Artvin'de Spor Yatırımları İl Geneline Yayılıyor
Artvin'de Spor Yatırımları İl Geneline Yayılıyor
İçeriği Görüntüle

Elde edilen dereceler, Artvin tekvandosunun altyapıdaki yükselişini bir kez daha gözler önüne sererken, sporcuların başarısı il genelinde büyük sevinçle karşılandı.

Antrenör Reşat Altun, elde edilen başarıların disiplinli çalışmaların karşılığı olduğunu belirterek, "Sporcularımız uzun süredir büyük bir özveriyle hazırlanıyordu. Amasya'da emeklerinin karşılığını almaları bizleri son derece mutlu etti. Yunus Emre'nin şampiyonluğu ve Süleyman Kadir'in üçüncülüğü, Artvin tekvandosunun doğru yolda ilerlediğinin göstergesidir. Bizlere her zaman destek veren ailelerimize, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hedefimiz, sporcularımızı daha büyük organizasyonlarda da başarıyla temsil etmelerini sağlamak." dedi.

Artvin kafilesi, elde ettiği derecelerle hem ilini gururlandırdı hem de ilerleyen etaplar için önemli bir moral kazanmış oldu.

Artvinli Tekvandocular Amasya’dan Madalyalarla Döndü-3

Muhabir: Ayşe ÖZDER