“Artvin’imiz ve iş dünyamız için yeniden göreve varız” sloganıyla seçim çalışmalarını sürdüren Kurt, yeni dönemde genç iş insanları ile deneyimli isimleri aynı yönetim çatısı altında buluşturduklarını belirtti.
Seçkin Kurt, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Artvin’imiz ve iş dünyamız için yeniden göreve varız diyerek çıktığımız bu yolda, yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte seçim çalışmalarımıza büyük bir heyecan ve kararlılıkla devam ediyoruz.
Yeni yönetimimizi oluştururken genç iş insanlarımıza önemli bir yer verdik. Bizlerle birlikte çalışacak genç arkadaşlarımızın dinamik enerjisini, yüksek çalışma azmini ve yenilikçi bakış açısını; tecrübeli yol arkadaşlarımızın donanımı, deneyimi ve güçlü bilgi birikimiyle buluşturduk.
Gençlerin enerjisinden, tecrübeli isimlerin birikiminden güç alan, her kesimi kucaklayan güçlü bir yönetim anlayışıyla yola çıktık.
Önceki dönemlerde hayata geçirdiğimiz birbirinden önemli projelerin üzerine yenilerini eklemek, üyelerimize daha güçlü hizmetler sunmak ve Artvin ekonomisini geleceğe taşımak için yeni hedefler belirledik.
Güçlü kadromuz, ortak aklı esas alan yönetim anlayışımız ve Artvin sevdamızla yeni döneme hazırız. İş dünyamız ve Artvin’imiz için yeni yönetimimizle iddialıyız.
Gençlerin enerjisi, tecrübenin gücüyle; birlikte çalışacak, birlikte üretecek ve birlikte başaracağız.”

Seçkin Kurt’un Yönetim Kurulu Aday Listesi
ARTSO Başkan Adayı Seçkin Kurt’un mavi listeyle seçime girecek yönetim kurulu adayları şu isimlerden oluşuyor:
- Kemal Koçak – Yayla Gıda Ltd. Şti.
- Yusuf Soybilgin – Doruk Gıda
- Erkan Keskin – Keskin Grup Pazarlama
- Seçkin Kurt – Deriner Beton A.Ş
- Özkan Öztürk – Öztürk Teknik Hırdavat
- Erhan Gazihan – Artabarı Turizm & Rent a Car
- Emir Bucak – Tarık Otomotiv İnş. Tic. Ltd. Şti. & Emir Rent a Car
- Kıvanç Duyan – Duyan oto Tic. ve San. Ltd. Şti.
- İrfan Yıldırım – Yapı Endüstri Ltd. Şti.
- Utku Güneş – Öz-Güneş Elektrik Müh. Ltd. Şti.
- Okan Gültekin – Okan Harita
- Coşkun Öztürk – Coşkun Sigorta
- Ahmet Esen – Artvin Tur Turizm Org. Ltd. Şti.
- Mehmet Ali Uzun – Şaheser Dekorasyon
- Süleyman İnal – Medart Production Ltd. Şti.
4 Ekim 2026 Pazar günü gerçekleştirilecek Artvin Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Seçkin Kurt ve ekibi, “Güçlü Oda, Güçlü Artvin” sloganıyla üyelerin karşısına çıkacak.




