Belediye Başkanı Ercan Orhan tarafından yapılan açıklamada, farklı mahallelerde sürdürülen altyapı, çevre düzenleme ve bakım çalışmalarına ilişkin detaylar yer aldı.

Açıklamaya göre, Merkez Mahallesi AFAD binası arkasında bulunan Maradit Caddesi’nde eski tel çitler sökülerek yerine daha sağlam ve güvenli demir korkuluklar yapılıyor. Yeniyol Mahallesi Kemal Alparslan binası önünde ise çit panel montaj çalışmalarına başlandı ve alanın kısa süre içinde tamamlanarak kullanıma hazır hale getirileceği bildirildi.

Park, bahçe, tamir ve tadilat çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğü belirtilirken, daha konforlu, temiz ve bakımlı bir Borçka hedefiyle çalışmaların devam ettiği vurgulandı. Örücüler yolunda tıkanan menfezin açılarak yeniden kullanıma uygun hale getirildiği, Gündoğdu Mahallesi’nde meydana gelen çelik boru arızasının da ekipler tarafından giderildiği ifade edildi.

Ayrıca eski su sayaçlarının yenileriyle değiştirilmesine yönelik çalışmaların sürdüğü kaydedildi. Belediye kreş bahçesinde çocukların güvenli ve keyifli vakit geçirebilmesi için oyun çizgi çalışmaları yapılırken, Aksu Mahallesi muhtarlık önünde peyzaj düzenleme çalışmaları tamamlandı. İsmet Acar Sosyal Tesisleri’nde ise yeşil alan budama, çim biçme ve genel bakım çalışmaları gerçekleştirildi.

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Durmadan, yılmadan tüm birimlerimiz ve emekçi çalışma arkadaşlarımızla birlikte daha yaşanılabilir bir Borçka için çalışmaya devam ediyoruz. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Borçka’yı seviyoruz. Her şey komşularımız için” ifadelerine yer verildi.

D5A1Bdef 0899 4A73 94Ab Ef3E68D90335

Sınırları Aşan Kardeşlik Kararı
Sınırları Aşan Kardeşlik Kararı
İçeriği Görüntüle

8C988Add C74E 4729 9E5C 9D57C364C741

Muhabir: Haber Merkezi