Yusufeli Belediyesi Spor Kulübü sporcuları, kano ve taekwondo branşlarında katıldıkları son turnuvalardan başarılarla dönerken, Yusufeli Belediye Başkanı Barış Demirci, genç sporcuları ve antrenörleriyle yemekte bir araya geldi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Başkan Demirci, sporcuları tek tek tebrik ederek şu ifadeleri kullandı: “Sizlerle gurur duyuyoruz. Her biriniz Yusufeli’nin adını başarıyla duyuruyorsunuz. Sadece madalya kazanmak değil; disiplininiz, emeğiniz, duruşunuz da bizim için çok kıymetli. Yusufeli küçük bir yer olabilir ama sizler gibi büyük hayalleri olan gençlerimiz oldukça, bu ilçenin yolu hep açık olacaktır. Bir abiniz, bir amcanız olarak söylüyorum; sadece sporda değil, hayatın her alanında yanınızdayım. Yeter ki siz isteyin, çalışın, hedef koyun… Biz her zaman arkanızda olacağız.“
Başkan Demirci ayrıca, antrenörlere de teşekkür ederek, “Sporcularımızın bu seviyeye gelmesinde en büyük paylardan biri de onları yetiştiren, yönlendiren, emek veren antrenörlerimizindir. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,” dedi.
Yusufeli Belediyesi olarak sporu ve sporcuyu desteklemeye, gençlerin yanında olmaya, onlara yeni imkânlar sunmaya devam edeceklerini aktardılar.