Bayraktutan, hem Artvin’in hem de ülke genelinin sorunlarını Meclis gündemine taşımak için 2025 yılında da çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü vurguladı.

2025 Yılında TBMM’de Etkin Performans

2025 yılı boyunca TBMM’de aktif bir çalışma yürüttüklerini belirten Bayraktutan’ın yıl içindeki performansı dikkat çekti.

Buna göre Bayraktutan, 2025 yılında:
• 127 yazılı soru önergesi,
• En az 20 milletvekilinin imzasıyla hazırlanan 6 Meclis araştırma önergesi,
• Vatandaşların mağduriyetlerini gidermeye yönelik 2 kanun teklifi,
• 20 Genel Kurul konuşması,
• 2 komisyon konuşması gerçekleştirdi.

Bayraktutan, Meclis çalışmalarıyla sınırlı kalmayarak medya aracılığıyla da Artvin’in ve ülkenin sorunlarını gündemde tutmaya devam etti. 2025 yılı içerisinde 742 televizyon programına katılan Bayraktutan’ın çalışmaları ve açıklamaları ulusal ve yerel basında 375 kez, elektronik basında ise 3 bin 938 kez yer aldı.

“Halkımızın Sesi Olmaya Devam Ettik”

2025 yılı değerlendirmesinde açıklamalarda bulunan CHP’li Bayraktutan, Meclis kürsüsünden halkın sesi olmayı sürdürdüklerini ifade ederek şunları söyledi: “2025 yılında; Artvinimizin, bölgemizin ve ülkemizin sorunlarını TBMM gündemine taşımak adına 6 adet Meclis araştırma önergesi hazırladık. Halkımızın mağduriyetlerini gidermek ve sorunlarına çözüm bulmak amacıyla 2 adet kanun teklifimizi TBMM Başkanlığı’na sunduk. Meclis Genel Kurulu’nda yaptığımız 20 konuşmayla halkımızın sesi olmaya devam ettik. Komisyon çalışmalarında ise itirazlarımızı ve önerilerimizi açık bir şekilde dile getirdik.”

Bayraktutan, televizyon programları ve basın aracılığıyla da Artvin’in sorunlarını sürekli gündeme taşıdıklarını belirtti.

28. Yasama Döneminde Dikkat Çeken Yasama Karnesi

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan’ın 28. Yasama Dönemi genelindeki çalışmaları da rakamlarla ortaya konuldu.

Buna göre Bayraktutan, 28. Dönem boyunca:
• 468 yazılı soru önergesi,
• 38 Meclis araştırma önergesi,
• 7 kanun teklifi,
• 47 Genel Kurul konuşması,
• 9 komisyon konuşması yaptı.

Zafer Partisi Artvin İl Başkanlığı’nda İstifa
Zafer Partisi Artvin İl Başkanlığı’nda İstifa
İçeriği Görüntüle

Ayrıca bu süreçte 1.490 televizyon yayınına katılan Bayraktutan’ın çalışmaları ulusal ve yerel basında 1.266 kez, elektronik basında ise 10 bin 405 kez yer aldı.

“2026 Yılında da Mücadelemizi Sürdüreceğiz”

Bayraktutan, açıklamasının sonunda 2026 yılında da aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Artvin ilimizin, bölgemizin ve ülkemizin sorunlarını dile getirmek, halkımızın yaşadığı mağduriyetleri TBMM gündemine taşımak adına yorulmadan çalışmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

CHP’li Bayraktutan’ın paylaştığı veriler, hem 2025 yılında hem de 28. Yasama Dönemi boyunca Meclis’te ve kamuoyunda yürüttüğü yoğun çalışmaları gözler önüne serdi.

Muhabir: Ayşe ÖZDER