9-10 Mayıs tarihlerinde Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen Shinkyokushinkai Avrupa Karate Şampiyonası, 45 ülkeden sporcuların katılımıyla büyük bir rekabete sahne oldu.

Artvin’i temsil eden Hopa May Dojo Kyokushin Karate Spor Kulübü sporcusu Nisagül Büyük, J18 Genç Kızlar 60-65 kg kategorisinde sergilediği üstün performansla Avrupa üçüncüsü olmayı başardı.

Trabzonspor kupada Gençlerbirliği'ne konuk olacak
Trabzonspor kupada Gençlerbirliği'ne konuk olacak
İçeriği Görüntüle

Zorlu rakipler karşısında önemli bir başarı elde eden genç sporcu, hem ülkesine hem de Artvin’e büyük bir gurur yaşattı. Disiplinli çalışmanın ve azmin sonucu olarak elde edilen bu derece, Türk karate camiası için de umut verici bir başarı olarak değerlendirildi.

Artvinli Sporcu Avrupa Üçüncüsü Oldu (4)Artvinli Sporcu Avrupa Üçüncüsü Oldu (2)Artvinli Sporcu Avrupa Üçüncüsü Oldu (3)E428Cd94 D63F 4Ae2 9E12 64B3Fd52C66B

Muhabir: Haber Merkezi